2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بیخیال هر چی بشی

تا اگه خدا خاست یروزی بشه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اصلا تاثیر نداره خودت و خسته نکن دروغه محضه

هر طور که الام فکر کردی نوشتی همون طور واست اتفاق میفته 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من خودم نتایج ناقص داشتمامیگم شاید ما اشتباه انجام میدیم

نه شما اشتباه انجام نمی‌دهیم شما چیزی که قرار نیست داشته باشین و بزور از خدا میخاین و همون موجب رنج شما میشه 

رها کن و به خدا بسپار حتی قشنگترش و بهت میده 

شاید که خدا اینجوری خواسته
هر طور که الام فکر کردی نوشتی همون طور واست اتفاق میفته

من اصلا به قانون جذب و نوشتن تو دفتر و اینا اعتقاد ندارم چیزی که خدا بخواد میده بزور به دست آوردنش باعث رنج و عذابته

من اصلا به قانون جذب و نوشتن تو دفتر و اینا اعتقاد ندارم چیزی که خدا بخواد میده بزور به دست آوردنش ب ...

اشتباه میکنی  ،وقتی توی قران به قلم قسم خورده شده حتما خواست خدا در اون بوده 

فکر کردن به چیزی بهش قدرت میده ، به زبان آوردن  بیشتر از فکر کردن  قدرت داره ،نوشتنش بیشتر از  کلام قدرتمند تره

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من خودم نتایج ناقص داشتمامیگم شاید ما اشتباه انجام میدیم

قانون جذب میخوای عمل کنه

این فقط در یه صورته

ایمان به اینکه بدون شک اتفاق میفته حتی اگه تو زمانی که میخوای نشه

ولی باید یقین بدونی میشه 

اول انتخاب کن چی میخوای

بعد برای رسیدن بهش اقدام کنی

بعد هم منتظر بمونی

مثل اینکه یه غذا سفارش میدی مطمئنی میرسه برا همین قاشق و بشقاب غذا رو آماده میکنی

تو جذب فقط ایمانه که بعضیا نتیجه میگیرن بعضیا هیچ

اشتباه میکنی ،وقتی توی قران به قلم قسم خورده شده حتما خواست خدا در اون بوده فکر کردن به چیزی بهش قد ...

مگه خدا در دلها نیست ،فکر کردی خدا از زبان دل آگاه نیست حتما باید نوشته بشه تا خدا بهش اگاه بشه 

به اون قلمی که تو فکر می‌کنی قسم خورده نشده برادر

قانون جذب میخوای عمل کنهاین فقط در یه صورتهایمان به اینکه بدون شک اتفاق میفته حتی اگه تو زمانی که می ...

من بعضی وقتها برام اتفاق افتاده به قول شماایمانم بیشتر بوده

الانم میخوام چند تا مثال عینی بشنوم ک ایمان بیشتر بشه

اگر ممکنه لطف کنید از زندگی خودتون مثال بزنید واقعا لطف میکنید و مدیونتونم

چون من ایمان کمرنگ تر شده به خاطر بعضی مسائل