2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

494 بازدید | 24 پست

دوستان من امروز روز 28پریودیم بود بی بی چک گذاشتم هم خط cوهم خطt بعداز ده دقیقه پررنگ شد حالا بنظرتون درست نشون داده یا بی بی مشکل داشته البته اینم بگم کلا این مدل بی بی که من استفاده کردم مثل بی بی چکای دیگه نیست که خط کنترل وخط تستش زود پررنگ بشه این تازه چنددقیقه طول میکشه تا خط کنترلش نمایان بشه حالا نظرتون چیه

بسلامتی که بارداری

تو بروشورش نوشته چقد باید صبر کنی

یه بی بی دیگه بگیر و استفاده کن تا مطمئن بشی

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده است.... کافیست به حکمتش ایمان داشته باشی.... تا بهترین ها برایت رقم بخورد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روی خود پاکتش چی نوشته ؟ بعد از ده دقیقه معمولن مینویسن که اعتماد نیست و اینکه حتمن باید به حالت خوابیده بذاریش که سریعتر بره . 

با یکی دیگه هم امتحان کن ایشالا که بارداری . 

روی خود پاکتش چی نوشته ؟ بعد از ده دقیقه معمولن مینویسن که اعتماد نیست و اینکه حتمن باید به حال ...

البته یه مدل بی بی  چک هست گفته بعد از ده دیقه جواب میده مال من اینطوری بود

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
دوخطه عزیزم.خوش بحالت واس منم دعاکن این ماه نتیجه بگیرم

انشاالله که بحق این شبای عزیز و بحق شش ماهه ی امان حسین خدا به صدای دلت جواب بده توهم برای من دعاکن که این مثبت کاذب نباشه