2777
2789
عنوان

بی بی چک

150 بازدید | 15 پست

من سه روز دیگه  موعدمه این ماه برخلاف ماه های قبل که زیر دلم درد میکرد اصلا علائم ندارم فقط موقع تخمک گذاری یبوست و نفخ شدم

بنظرتون الان بزنم زوده؟؟  شما قبل بی بی چک مثبت بشه علایمی داشتین

یه کم دیگه صبر کن بزار از موعدت  رد بشه الان  تست میزنی منفی میشه باز حالت بد میشه بعد موعد بزن ب امید خدا مثبت هم میشه

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یعنی چی ک موقع تخمک‌گذاری یبوست و نفخ شدی ؟؟؟ چه ربطی ب بارداری داره باد شکم شما؟؟؟؟

تو اینترنت دیدم نوشته بود علایم  تخمک گذاری. هست

زمانی که فکر بارداری باشی مدل راه رفتنت هم  به علایم بارداری  ربط میدی 

ممنون عزیزم. برام دعا کن انشاالله مثبت بشه دل تو دلم نیس

خواهش میکنم ..چشم دعا میکنم برات تو هم برام دعا کن ک حاجتم برآورده شه مرسی 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

تو اینترنت دیدم نوشته بود علایم تخمک گذاری. هستزمانی که فکر بارداری باشی مدل راه رفتنت هم به علایم ...

ن بابا الکی ب خودتون تلقین نکنید ک خیلی زود رو عصاب و روان تاثیر میزارع 

از علائم بارداری حساست ب لمس و سنگین شدن سینه ها،درد پریودی شدید وحتی  لک بینی کم رنگ ،خواب آلودگی و خستگی ،گرسنگی زود ب زود ،عقب افتادن پریود ،تهوع 

ن بابا الکی ب خودتون تلقین نکنید ک خیلی زود رو عصاب و روان تاثیر میزارع از علائم بارداری حساست ب لمس ...

ممنون عزیزم

خدا شاهده تو سایت خوندم درد ساق پا علایم بارداری   یه چیزای از علایم بارداری نوشتن ادم به همه چیزش توجه میکنه😂

ممنون عزیزمخدا شاهده تو سایت خوندم درد ساق پا علایم بارداری یه چیزای از علایم بارداری نوشتن ادم به ...

ن عزیزم ،ببین ممکنه یه بنده خدایی در همون تایم ک باردار میشده دچار کمبود کلسیم شده یا کاری کرده ک دچار درد در ساق شده اینو گذاشته از علائم بارداری در صورتی ک این علائم فقط برا ایشون بود و ممکنه برای بقیه اصلا نباشه ولی این علائمی ک من گفتم برای همه هست و سازمان پزشکی و مامایی این را تایید کرده

اگر می‌خواین زودتر باردار بشین شوهرتون تقویت کنید اگر شما ضعیف باشید ولی همسرتون خیلی اسپرم قوی داشته باشه بازم بارداری صورت میگیره

جنسینگ از عطاری بخرید وهمراه دارچین روزی یک لیوان هم خودتون و هم همسرتون