2821
2789
عنوان

سیزده صفر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 104 پست
اگه این حرف بزنی و بااین فکر بری مطمئن باش نمیرسی باید باور کنی به اون حاجتت میرسی و قبول داشته باشی ...

بیشتر بحث اون انرژی مثبت فرستادن به کائناته که به هرچی فکر کنیم سرمون بیاد.  درسته در کل باید مثبت بود

👻
من خونه میحوام و میخوام امسال یه چی بخرم ک خونه وار شم بنظرتون چی بخرم آش خونه دار شدن هم داریم امسا ...

من جا کلیدی خریدم به امید این که کلیدا خونم بهش بندازم بخدا سال بعد ۸شهریور سیزده صفر میشد من ۹ شهریورش رفتم تو خونه خودم 😍 و برای برادرم جا کلیدی خریدم خونش امسال تکمل شده شما هم جا کلیدی بخر 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما باید همون تاریخ خریداری بشه.. ؟؟ یا میتونیم مثلا امروز بخریم

از بس همه فک میکنن اونروز یه روز خاصه

انرژی مثبت اون روز زیاد شده

و همه انرژیشون رو میذارن واسه اون روز

واسه همین اونموقع بهتر جواب میگیری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من جا کلیدی خریدم به امید این که کلیدا خونم بهش بندازم بخدا سال بعد ۸شهریور سیزده صفر میشد من ۹ شهری ...

الهی شکرررر خداروشکر لطفا از ته دل و قلبت برای منم دعا کن

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
من جا کلیدی خریدم به امید این که کلیدا خونم بهش بندازم بخدا سال بعد ۸شهریور سیزده صفر میشد من ۹ شهری ...

اخه خداروشکر

پس منم میخرم

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
نه دیگه اون تاریخ یومش هستچطور میگن آخرین هفته پنجشنبه صفر موهاتون کوتاه کنید

چرا مو کوتاه کنیم؟

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "