2777
2789
تی ار ایکس یمدت میرفتم ولی چون تایمش دقیقا بعد مدرسه بود و ناهار میخوردم میرفتم چاق شدم چون انگار با ...

نه ببین میگن از همون موقع که چاقی بری بدنسازی خوبه لاعر شی پوستت یهو شل نمیشه

ولمون کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بدونم وزن و قدتون چقدر بود رفتید بدنسازی؟ ینی اضافه وزن داشتید یا ن؟من خیلی دو دلم یسریا میگن ب ...

من وزنم ۸۲ بود و هست قدم ۱۶۲.

الا وزنم همونه اما دوسایز کم کردم  . من تمرینامو درستو منظم انجام میدم دقیقا یکساعت بعد تمرین پروتیین میخورم.

حالا من بالاتنم چاقه پایینتنه لاغر هدفم مینه پایین تنه چاق شه و شده یکم.

حیف که اراده رژیم ندارم. باید قندو چربیو حذف کنم

ولمون کن 

زیاد ک هست 🥲💗

اشکال نداره فدا سرت.تا جوونی وزنتو بیار پایین سنت بره بالا خیلی سخت میشه.من خودم ۱۶ سالمه دو سال پیش ۸۵ کیلو بودم الان ۶۵ کیلوئم.

فقط باید اراده داشته باشی و درست و اصولی وزن کم کنی.اصلا هم نباید عجله کنی چون اگه یهو خیلی وزن کم کنی ممکنه سیستم بدنت بهم بریزه.تغدیه خوب هم خیلی خیلی مهمه.در ضمن اینو هم یادت باشه که تو با هر وزنی قشنگی ولی باید وزنت بیاد پایین تا سالم باشی🩷

موفق باشی عزیزم:>

من وزنم ۸۲ بود و هست قدم ۱۶۲.الا وزنم همونه اما دوسایز کم کردم . من تمرینامو درستو منظم انجام میدم ...

هوف کاش واسه منم نتیجه بده من وزنم الان ۷۴.۷۵ هس تو رژیمم هسم اگ کامل رعایت کنم هفته ای ۱.۵ یا ۲کیلو کم میکنم، باید برم با مربیشون صحبت کنم

میشه بپرسم شما چقدر شهریه میدید؟

هوف کاش واسه منم نتیجه بده من وزنم الان ۷۴.۷۵ هس تو رژیمم هسم اگ کامل رعایت کنم هفته ای ۱.۵ یا ۲کیلو ...

من ۱۲ روز در ماه.۲۵۰ هزار پول برنامه جدیدم ۱۵۰ هزار

قیمتا تو هر شهری متفاوته

حتما حتما بگو برنامه تمرین برات بنویسه

ولمون کن 

سر در نمیارم، مگ عضله دراریم چاقتر نشون نمیده وقتی الان چاقم؟؟دوسدارم لاغر شم مثلا ۵۵ ۶۰ کیلو بعد عض ...

نه عضله خیلی خفنه بدن آدم رو میاره سرجاش حتا وزنت بالا باشه زیر60 عضله‌ای نمیشه وقتی بدنسازی کار کنی 70 هم باشی اصلا چاق به نظر نمیایی بجز عضله

نه عضله خیلی خفنه بدن آدم رو میاره سرجاش حتا وزنت بالا باشه زیر60 عضله‌ای نمیشه وقتی بدنسازی کار کنی ...

چبدونم والا بعضیا میترسونن آدمو میگن لاغرشو بعد برو بدنسازی ، ولی متوجه شدم ک چاق نمیکنه و فقط عضله میسازه❤

2790
2778
2791
2779
2792