2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخواد بیاد بیرون

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

دوس داره بیاد بیرون

خواهشا اگه بلد نیستید این زبون بسته ها رو نخرید اذیت میشن خب🤦‍♀️

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

دوس داره بیاد بیرونخواهشا اگه بلد نیستید این زبون بسته ها رو نخرید اذیت میشن خب🤦‍♀️

والا بیچاره رو کرده تو قفس معلوم نیست چن روزه تو قفسه ک اینجوری استرس گرفته طفلک 

بخدا مدیون میشن گناه داره پرنده ب اون نازی 

والا بیچاره رو کرده تو قفس معلوم نیست چن روزه تو قفسه ک اینجوری استرس گرفته طفلک بخدا مدیون میشن گنا ...

دقیقا 

تاپیک قبلشم بخون 

قلبم گرفت بخدا 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

یه خوبی در حق خودتو و اون پرنده کن

بفروشش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

عزیزم عروس هلندی باید به طور مداوم بهشون محبت کرد اصلا استرس نداشته باشن

در باز بذارید بیرون باشن

من خودم عروس هلندیم برای خوب وارد لونه میشه یا خودش بدون هیچ مجبوری وارد قفس میشه دون آب میخوره

عروس هلندی پرنده ایی حساس هستن

لطفا مراقب باشین🙏💕

شما الان مسئولیت به عهده گرفتین و به قول چندین نفر اون پرنده جزوی از خانواده شما هستن

هر سوالی داشتین درخدمتم🙏🙏