2777
2789
عنوان

روتین🦋🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
من تجربه خودم رو بخوام بگم همیشه صابون صورت استفاده کردم و تا الان که دارم با شما حرف میزنم هیچ مشکل ...

پوست من کاملا نرمال هست ولی خیلی خشکش کرد اتفاقا منم چند سال استفاده میکردم...

خیلی متخصص ها هم میگن استفاده نکنید.البته که هر کسی در این مورد مختاره، ولی گفتم شاید کسی ندونه و پوستش اسیب ببینه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اتفاقا من روز به روز پوستم روشن تر شده تازگی گرفتم و راضیم

با پوست منکه سازگاری نداشت

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست من کاملا نرمال هست ولی خیلی خشکش کرد اتفاقا منم چند سال استفاده میکردم...خیلی متخصص ها هم میگن ...

بله هر کسی ندونه باید اول از متخصص پوست سوال کنه که ببینه چه چیزی برای شستشوی صورتش مناسب هست

مدل چی بود عزیزم؟

فیروز خیلی خوبه من میزنم کمتر عرق میکنم و بوی بد میگیره و بدون ضرر بدنم خیلی خوب نرم میکنه وای ک برا زیر بغل ک میزنم کمتر سوختگی زیر بغل پیدا میکنم یا کشاله رانم خیلی خوبه😍😍مادرمم با ۵۶ سال سن میزنه وای مادرم وقتی میره حموم کشاله رانش سوخته باشه از گرما میزنه سریع اون قسمت سوخته نرم میکنه تمیز میکنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سلام عزیزممن تونر انوا زدم . بله اوردینری استفاده کردم شامپو بدن کلا زیاد ماندگاری بالایی نداره من ل ...

بله تعریف تونر انوا رو شنیدم

خیلی هم عالی فقط بث اند بادی می زنین میگن از ویکتوریا سکرت ماندگاریش بیشتر هست

اهااااا

نمیدونم والا انجلز شیر رو تست نکردم ولی گوچی فلورا رو دوست نداشتم خیلی بوی گلی شدیدی داشت 

بله تعریف تونر انوا رو شنیدمخیلی هم عالی فقط بث اند بادی می زنین میگن از ویکتوریا سکرت ماندگاریش بیش ...

بله بث اند بادی ماندگاری بالاتری داره ولی من ویکتوریا رو بیشتر دوست دارم با شاور ژل و لوسیونش استفاده میکنم خیلی بوی خوبی دارن🥲

گوچی بلوم ملایم تره .

بلک اوپیوم هم جذابه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله بث اند بادی ماندگاری بالاتری داره ولی من ویکتوریا رو بیشتر دوست دارم با شاور ژل و لوسیونش استفاد ...

من یه لوسیون ازش دارم خیلی خوشبو هست ولی دیگه نمیزنن فکر کنم و سخت گیر میاد کلا

بلک اوپیوم هم خوبه

نمیدونم درک می کنین چی میگم یا نه ولی عاشق بو های ترشم 

مثلا لایت بلو 

یا همین لوسیون که گفتم بوش ترشه یه جورایی

من یه لوسیون ازش دارم خیلی خوشبو هست ولی دیگه نمیزنن فکر کنم و سخت گیر میاد کلابلک اوپیوم هم خوبهنمی ...

نرولی هم حالت ترش و تلخ داره بوی مرکباته

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑