2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این معدل این تراز؟ مجبوری دروغ به این گندگی بگی؟ من معدلم ۱۹/۷۰ بود ترازم شد ۹۶۰۰

باشه من الان تراز و معدلم میارستما اما تهمت گناه کبیرست و منم فعلا قصد بخشیدمت ندارم 

معلوم نیست ماله چه سالی معدلتو گرفتی من پارسال گرفتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اصلا امکان نداره معدل ۱۷ رو ۹۵۰۰ داده باشنچرت و پرت میگه

خوب شد گفتی 9500 . من رفتم عکس گرفتم و .. که برات بفرستم .اشتباه تایپ بود منظورم 7550 بود .دوستم پارسال 18.91 شد تراز 9550 داده بود بهش . ثانیا این کم نمیکنه از اهمیت که زدی دروغ  گفتم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

با این معدل این تراز؟ مجبوری دروغ به این گندگی بگی؟ من معدلم ۱۹/۷۰ بود ترازم شد ۹۶۰۰

البته ۱۹.۷ هم احتمالا ۱۰۵۰۰ میداده شما احتمالا یا ترمیمی بودین یا برای سال های گذشته بوده معدلتون 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

لطفا عکس بفرستاون موقع از شما عذر خواهی هم میکنم

عکس هم فرستادم . نگران نباش حداقل دروغ نگفتم عزیز ‌‌. من خدای خودمو میشناسم همیشه سعی دارم میکنم دروغ نگم چون گناه کبیرست . 

خوب شد گفتی 9500 . من رفتم عکس گرفتم و .. که برات بفرستم .اشتباه تایپ بود منظورم 7550 بود .دوستم پار ...

من حواسم نبود که نوشته ۹۵۵۰ ، شاید با ماله دوستم اشتباه کردم یا خودش اشتباه تایپ بود ولی من در آن واحد خیلی ناراحت شدم چرا باید برای کنکور دروغ بدم آخه 

خوب شد گفتی 9500 . من رفتم عکس گرفتم و .. که برات بفرستم .اشتباه تایپ بود منظورم 7550 بود .دوستم پار ...

چی میگی دیوونه ای؟ هی تهمت تهمت نکن مگه دروغ گفتم؟ خب اشتباه گفتی دیگه حالا یا از قصد یا هر چی. بچه هارو الکی به اشتباه میندازی با اطلاعات غلط بعدم بهت برمیخوره!!!

واقعا به ابن معدل همچین ترازی دادن؟

عزیزم راستی یادم رفت به شما هم بگم اشتباه تایپ بود تازه دیدم تراز معدلم 7550 شده . دوستم با 18.91 تراز 9550 شده بود .