2821
2789

نه تخمه فقط 😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه تخمه فقط 😂

امروزرصب بیدار شدم رو لپم جوش زدم تنها چیزایی ک زیاد میخورم برنج و نون دگ تخمه نمیخورم سرخکردنی حتی چربی غذاهامم میگیرم بعد میخورم برنج روغن نمیزنم فست فود نمیخورم شیرینیجات هیچی نمیخورم فقط دیشب یکم فرنی خوردم اندازه دو حبه قند شیرینش کردم و نزدیک پریودمم هس و پوستمم به شدت چرب بنظرت از چیه جوش زدم

.

امروزرصب بیدار شدم رو لپم جوش زدم تنها چیزایی ک زیاد میخورم برنج و نون دگ تخمه نمیخورم سرخکردنی حتی ...

هورمون یا پریودی؟ 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

خونتو پاکسازی کن ینی پاشو ناشتا آب ولرم به تنهایی یا با خاکشیر بخور 

به هیچ وجه با آرایش نخواب قبل خواب قشنگ صورتتو بشور لوازم بی کیفیت استفاده نکن مخصوصا کرم پودر یه مدت اصلا نزن کرم پودر 

چیپس و شیرینی جات کمش کن 

من با اینا به نتیجه رسیدم شوینده های گرون قیمت دکتر و اینا هیچ اثری نداشت برام 

خونتو پاکسازی کن ینی پاشو ناشتا آب ولرم به تنهایی یا با خاکشیر بخور به هیچ وجه با آرایش نخواب قبل خو ...

من این کارارو کردم حتی الان که پریود میشم فقط یه دونه جوش میزنم اونم زود خوب میشه اگه یه ماه مرتب پاشی ناشتا آب ولرم بخوری بدنت پاکسازی میشه بعدش انقدر اثرش خوبه تا آخر عمرت این کارو انجام میدی

نشدم هنوز نزدیک

شاید به خاطر اونه

خونتو پاکسازی کن ینی پاشو ناشتا آب ولرم به تنهایی یا با خاکشیر بخور به هیچ وجه با آرایش نخواب قبل خو ...

اینایی کگفتی نمیخورم به علاوه اون سرخکردنی و چربی نمیخورم برنج بدون روغن میخورم خورش روغنشو کنار میزنم ارایشم نمیکنم رو پوستم فقط ضد افتاب بی رنگ دگ اب ولرم میخورم خاکشیر هفته ای یبار کبدمم چون یه مدت چرب بود بعد وعده هام حتما یه رب پیاده روی دارم دگ این جوش نمیدونم از چیه البته سه روز دگ باید پریود شم شاید از اون

.

اینایی کگفتی نمیخورم به علاوه اون سرخکردنی و چربی نمیخورم برنج بدون روغن میخورم خورش روغنشو کنار میز ...

خب خوبه دیگه اره از پریوده و طبیعیه میخواستم بگم من با این کارا همون یدونه جوش پریودم در عرض یک روز محو میشه 

امروزرصب بیدار شدم رو لپم جوش زدم تنها چیزایی ک زیاد میخورم برنج و نون دگ تخمه نمیخورم سرخکردنی حتی ...

بخاطر تغییرات هورمونیه منم نزدیک پریودی جوش میزنم به شکر هم حساسم تخمه که اصلا نگو