2777
2789
ببخشید روک میگم آخه الان از پ  ش  ت رابطه داریم که من دوست ندارم  براهمین دارم پا فش ...

وای ..دردناک نیست ؟چطور راضی شدی ؟عوارض داره 

گفته بودی بلدی حاله مرا خوب کنی ،حاله من خوب خراب است به آن دست نزن 😔😔😔
وای ..دردناک نیست ؟چطور راضی شدی ؟عوارض داره 

من درد حس نمیکنم    هر سری هم خدا میدونه چند مقاومت میکنم تا راضی شه و  بیخیال این نوع رابطه بشه    اصلا لذتی هم برای ی خانم نداره واقعا       عوارضشم دارم میبینم    دیگه اجازه نداره خودشم میدونه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید روک میگم آخه الان از پ  ش  ت رابطه داریم که من دوست ندارم  براهمین دارم پا فش ...

ن گلم اشتباه میکنی تا شب عروسی اون اصلیت رو نده حیفه بخدا منم عقد ک بودم فقط از پ ش ت بود.

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ن گلم اشتباه میکنی تا شب عروسی اون اصلیت رو نده حیفه بخدا منم عقد ک بودم فقط از پ ش ت بود.

آخه حس بدی دست میده بهم   دوست ندارم این نوع رابطه رو  از طرفی هم دوست ندارم عادت کنه 

آخه حس بدی دست میده بهم   دوست ندارم این نوع رابطه رو  از طرفی هم دوست ندارم عادت کنه  ...

این کاری که شما میکنید والا از ازدست دادن بکارت خیلی بدتر هست اونم خوشش اومده و عادت کرده معلومه دیگه ذوقی برا اون نداره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بابا خجالت بکشید

مگه کسی از شماها پرسید تو عقد چکار میکنید چرا میاین توضیح میدین! 

حالا ک ...ن ی بودن خیلی افتخاره که جار میزنین!!!! 

دیگه این سایت با کاربرای وقیحی مثل شما سایت بشو نیست. منتظرین یکی بگه عقدم از جیک و پوک رابطتون دنیا رو مطلع کنید! 

تهوع تهوع تهوع

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم خواهر من وکیل هست صد تا از این پرونده ها داشته که طرف مقابل قبل عروسی رابطه داشته بعد که سیراب شده زده زیرش و گفته که کار من نیست حالا بیا و ثابت کن تازه اگه نامزدت واقعا دوست داشته باشه به نظر شما احترام ميزاره اینجوری اعتمادتو جلب می کنه من دوسال عقد بودم یعنی نامزد بودم بعد ازدواج کردیم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤