ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صبح کارخونه بعد مثلا کتاب فیلم اینا بعد ناهار و خواب بعد دوباره گوشی و اینا تا شب ، شبم بیرون بعد خواب
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
ساعت هفت بیدار میشم از ۸ تا ۹ باشگاه بعدش میام خونه دوش میگیرم قهوه میخورم ناهار درست میکنم کارهای خونه رو انجام میدم بعدازظهر ساعت ۶ تا ۷ و نیم پیاده روی بعد هم شام درست میکنم و دوازده هم خواب
اونایی که خونه ان و پشتوانه پدر و مادر دارن که مثل من افکار منفی ندارین تو خونه عشق کنین خواب و فیلم و کتاب و کارهای خونه.....................................من مادر و خواهر ندارم و کل امیدم داداشام و بابام بود که اونا یهو پشتمو خالی کردن ...................چند مدتی بود واقعا شوک بودم و ناراحت ..................حس مزخرف تنهایی ..................................ولی اگه خدا باهات باشه پشت سر میزاری ///////////اونا رو هم سپردم به خدا
کار کلاس ورزش غذا درست کردن و حموم و شاید بیرون رفتن و خرید و شستن ظرف و وقت گذروندن با پتام و....
البته من هرروز بیرون نمیرم یا هرروز خرید نمیکنم.اما هفته ای یکی دوبار برا خرید میوه و سبزیجات اینا میرم.شایدم هماهنکگگ شم با دوستام برم بیرون اینم هست.