2777
2789

دلم واسش تنگه میخوام برم حالشو بپرسم خوب  ولی نمیدونم چجوری بحثو کش بدم اصلا !!!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

نکن خودت کوچیک نکن دختر

ربطی نداشت کلا تکستت .   خودمم بهرحال میخوام پیام بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آهنگ براش بفرست اولبعد از آب و هوا حرف بزن😂

چی بفرستم🗿😂💔🥺

اوه اوه عالی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بفرستم🗿😂💔🥺اوه اوه عالی

هعی یادش بخیر اون موقعا که چیزی بین ما نبود برام آهنگ درد شیرین ارون افشار رو فرستاد 

منم براش بی پناهی رو از طلیسچی فرستادم

این دو تا خوبن من خیلی دوسشون دارم

کاربری دو نفره
هعی یادش بخیر اون موقعا که چیزی بین ما نبود برام آهنگ درد شیرین ارون افشار رو فرستاد منم براش بی پنا ...

برم گوش بدم ببینم چخبره🚶🏻‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی یادش بخیر اون موقعا که چیزی بین ما نبود برام آهنگ درد شیرین ارون افشار رو فرستاد منم براش بی پنا ...

زیادیه بنظرم  الان فکر میکنه کیه😐🚶🏻‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂😂رابطتون در چه حدیه؟

رفیقم بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عههههمن یه بار با یکی از دوستام قهر کرده بودم اینو برام فرستادآروم جونم از امیر خوش نگگر

خوب این مذکره🤣😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فرق نداره بابا آهنگ بارون دلم خواست از شادمهرم خوب باشه فکر کنم

همون اب و هوا   شاید بعدا به اهنگ فکر کنم🗿😂

بازم مرسی از کمکت💖

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40