2777
2789
عنوان

بهبود پلی کیستیک

331 بازدید | 26 پست

سلام 

خانما علائم بهبود پلی کیستیک میگید؟به غیر سونو از کجا بفهمیم خوب شدن ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان درمان نداره منم دارم و دکترم گفت تا اخر باهاته فقط میتونی با تغییر سبک زندگی و رژیم کنت ...

راستش من خیلی صورتم جوش میزد جای جوش داشتم ولی طب سنتی استفاده کردم هم منظم شدم هم هیچ جوشی نمیزنم و حتی جاهاشم داره میره 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

علائمت چیا بود ؟ 

ببین مثلا من پریود نامنظم داشتم و ریزش موی طاسی وسط سر 

بدنم هم پر مو بود 

دکتر برام اسپیدولاکتون نوشت و قرص سیبل 

الان بدنم از پرمویی در اومده و مثل بقیه نرمال شده 

پریودم هم مثل سابق نیست تقریبا منظم شده 

اما درمان قطعی نداره تنبلی تخمدان فقط باید سبک زندگی رو تغییر داد .

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

علائمت چیا بود ؟ ببین مثلا من پریود نامنظم داشتم و ریزش موی طاسی وسط سر بدنم هم پر مو بود دکتر برام ...

جوش صورت فقط ،دکترا حرف الکی زیاد میزنن این همه دکتر پوست رفتم قرص شیمیایی خوردم باز بر میگشت ،دارو گیاهی خوردم کلی عفونت ازم خارج شد چقد لخته و...

تنبلی تخمدان درمان نداره منم دارم و دکترم گفت تا اخر باهاته فقط میتونی با تغییر سبک زندگی و رژیم کنت ...

منم دارم یسال بیشتره 

ولی چند روز پیش رفتم سونو تو اون نشون نداد چجوریاس؟ سونوم تو تاپیکام هس ینی همین یبار بهتر شده🤔

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
منم دارم یسال بیشتره ولی چند روز پیش رفتم سونو تو اون نشون نداد چجوریاس؟ سونوم تو تاپیکام هس ینی همی ...

چند روز از پریودت گذشته بود که رفتی؟

منم دارم یسال بیشتره ولی چند روز پیش رفتم سونو تو اون نشون نداد چجوریاس؟ سونوم تو تاپیکام هس ینی همی ...

تو سونو معلوم میشه صد در صد 

اگر نشون نداده پس نداریی

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿