2821
2789
عنوان

جادو خوردم

423 بازدید | 20 پست

یه چندوقتیه همش سنگینیدارم یه حال واحوالات عجیبی 

دیشب میخواستم بخوابم ایت الکرسی و۴قول خوندم گفتم خدایا ازت میخوام توخوابم بهم بفهمونی اگه کسی کاری کرده 

توخوابم لحظه ای رو دیدم که خونه مامانم رفتم سریخچال یه تیکه ازیه ساندویچ الویه رو میخوردم

این واقعیه داداشم اون ساندویچو کسی بهش داده بود اورده بود گذاشته بود یخچال ومن اون لحظه رو کامل توخواب دیدم

یه دفعه ازخواب پریدم میگم ممکنه کسی که اون ساندویچو به داداشم داده بوده جادومون کرده

الان من برای باطل شدن این دعا چکارکنم که به خوردمون داده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

غذایی که نمیدونی چه شخصی تهیه اش کرده...از چه درآمدی(حلال.حرام)..تهیه شده رو نخور....

خوردم دیگه 😔 حالم خیلی بده این چندوقته همش اتفاقای عجیب غریب واسم میوفته

اگه حالت بده همش بی دلیل ناراحتی خوابای چرت پرت زیاد میبینی بیخود برات مشکل درست میشه احتنالا حدست درسته حتما بررسی کن 

هرچند توبخ کردم نی نی سایتیارو راهنمیب نکنم دیگا

منتظر...
اگه حالت بده همش بی دلیل ناراحتی خوابای چرت پرت زیاد میبینی بیخود برات مشکل درست میشه احتنالا حدست د ...

حالم خیلی خیای بده خوابای بی نهایت بد میبینم انقدر بد که به خاطرخوابام شدم مسخره دست خانوادم. شبا چندبارازخواب میپرم. یه خواب راحت ندارم. بعدازبیدارشدن سردردم . حالت تهوع میگیرم. همش عصبی وکلافم هیچ کجا اروم قرارندارم توخونه هستم میخوام برم بیرون میرم بیرون میخوام برگردم خونه. وسایلام الکی الکی خراب میشن. میرم بیرون الکی دعوام میشه 

اگه حالت بده همش بی دلیل ناراحتی خوابای چرت پرت زیاد میبینی بیخود برات مشکل درست میشه احتنالا حدست د ...

خواهش میکنم شما اگه میدونی بگوچکارکنم که اگه واقعا دعاهست باطل بشه ویحورایی مطمئنم دعا خ‌وردنی به خوردم دا دن

خواهش میکنم شما اگه میدونی بگوچکارکنم که اگه واقعا دعاهست باطل بشه ویحورایی مطمئنم دعا خ‌وردنی به خو ...

ببخشید اگه چیزی بگم میگن تبلیغه ولی از این مطمین باش جادو شدی 

منتظر...
اول یه طالع پیش همکارا بگیر بعد مو به مو کاراییکه میگنو انجام بده من توصیم فا..ل موکل داره که اگه دع ...

یعنی توفال معلوم میشه کی این کاروکرده وهدفش چی بوده

یعنی توفال معلوم میشه کی این کاروکرده وهدفش چی بوده

بله من خودم که مشخصات میدم کامل ولی بعضیا هستن نمیدن توصیم اینه سرکتاب نگیری چون سرنوشت در حال تغییره بگرد کسیو پیدا کن واقعا منصف باشه معمولا فالو دقیق بهت نمیگن سعی کن کسیکه ایینه بینی میکنه پیدا کنی درضمن مراقب داداشت باش خطر دورشه یکم در پناه خدا موفق باشی

منتظر...
بله من خودم که مشخصات میدم کامل ولی بعضیا هستن نمیدن توصیم اینه سرکتاب نگیری چون سرنوشت در حال تغییر ...

خوب من چکارکنم اکه شما میدونی لطفا کمکم کن اخه من فالگیر سراغ ندارم واینکه گفتی خطر دور داداشمه یعنی چی

خوب من چکارکنم اکه شما میدونی لطفا کمکم کن اخه من فالگیر سراغ ندارم واینکه گفتی خطر دور داداشمه یعنی ...

بخشید بخاطر نی نی سایتیا من توبه کردم کار بزنم چون خیلی توهین میکنن میترسم فا..ل بگیرم باب دل شمام نباشه فحشم بدید البته از شخصیت شما بدوره یا میگن تبلیغ میکنه من انقدر فالام رد خور نداره سن اتفاقات همه چیو میگم ولی کار نمیزنم فقط گفتم که حواست باشه

منتظر...
بخشید بخاطر نی نی سایتیا من توبه کردم کار بزنم چون خیلی توهین میکنن میترسم فا..ل بگیرم باب دل شمام ن ...

خوب عزیزم اینکه گفتین خطردرکمین داداشمه خواهش میکنم فقط همینو بگو چرا اینطور گفتی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز