2777
2789
عنوان

وای خداااا

115 بازدید | 16 پست

الان نوه ی خاله همسرم فوت شده سرطان داشت بعد تو شهرستانیه که داداشای همسرم زندگی میکنن تا سومش اینجا پلاسیم هوا گرمه حموم نمیتونم برم چون پریودم....الان به همسرم میگم تا فردا من واقعا نمیتونم تحمل کنم حموم نرم  همسرمم قبول نمیکنه کلا هم برا زحمتی که میدم به جاریام هم  برا حموم نرفتنم هم اعصاب خوردی نازایی واقعا دیگه بریدم

الان یه دوش سریع بگیر عطرومام،رفتی خونشون بهشون کمک بده معذب نشی عزیزم،انشالله باردارهم میشی،یه ساله مگه اقدامی

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

خدایا تو گرما پریودی حموم هم نمیری؟؟؟؟!!!!! 

یعنی چی که پریود نمیشین حموم نمیرین! 

پاشو برو همین الان حموم 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه دوش سرپایی و سبک بگیر.ربطی به نازایب نداره سبک میشی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خدایا تو گرما پریودی حموم هم نمیری؟؟؟؟!!!!! یعنی چی که پریود نمیشین حموم نمیرین! پاشو برو همین الان ...

همین دیگه دارم از خودم منزجر میشم نمیفهمه ....دوست ندارم وقتی اینطوریم تو خونه جاریم برم حموم شاید راضی نباشن و به روشون نیارن

من متوجه نشدم 

یعنی منظور اسی این بود که حموم تو پریودی باعث نازایی میشه 

یا اینکه خودش مشکل. نازایی داره

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

نه اخه دکترم این ماه گفته بود اقدام کن نشد بیا دارو بدم اینا الان پری شدم ناراحتم 

میترسم حالشون بهم بخوره خونشون برم با این وضع حموم

من متوجه نشدم یعنی منظور اسی این بود که حموم تو پریودی باعث نازایی میشه یا اینکه خودش مشکل. نازایی د ...

نه اینا بهم ربط ندارن حموم نمیتونم خونه جاریام برم با این وضع پریودی....دکترمم این ماه گفته بود اقدام کن الان ناموفق بودنش تو همین مسافرت ثابت شد  ۳ روزم بخاطر نوه خاله همسرم علافیم اینجا

من متوجه نشدم یعنی منظور اسی این بود که حموم تو پریودی باعث نازایی میشه یا اینکه خودش مشکل. نازایی د ...

کلا طرز فکر خیلیا هست که باعث کیست و نازایی میشه فکر کنم ایشون هم همچین فکری میکنن 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه اخه دکترم این ماه گفته بود اقدام کن نشد بیا دارو بدم اینا الان پری شدم ناراحتم میترسم حالشون بهم ...

ان شاالله این ماه دست پر برگردی