2777
2789
عنوان

نامزدم

225 بازدید | 12 پست

بچها توروخدا بهم کمک کنید حدود۱ ساله نامزدیم اما دفعه اول ک دیدمش عوقم گرفت اما کم کم ازش خوشم اومد و وابسته و عاشقش شدم اما حالا بعد ازیکسال دوباره همون حس حال بهم زن پسرخوبیه و یک شهر ازپاکیش میگن  امن وخانواده خوب وضع مالیشم خوب چجوری دلموگرم کنم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از ظاهرشع اماهمه میگن خوشتیپه خوبه قیافش امابعضیام همین حس منودارن بدشون میاد

اصلا چرا نظر کسی رو میپرسی فقط و فقط نظر خودت مهمه . ولی بنظر من خیلی مهمه که طرف به دلت بشینه ربطی هم به قشنگی زشتی نداره .حالا سریع تصمیم نگیر بذار یه مدت بگذره ببین به دلت نشسته یا نه 🤷🏻‍♀️

یه مشاور بود میگفت اصلا برای انتخاب همسر خانوما نباید نظر بقیه رو تو دید اول بپرسن، چون تاثیر داره رو تصمیمشون میگفت من وقتی برای دخترم خواستگار میاد میپرسه بابا نظرت چیه میگم نظر خودت چیه اگه نظرش مثبت بود میریم سراغ مراحل بعدی اگه منفی بود حتی اگه نظر من نسبت به این پسر مثبت باشه اصلا چیزی نمیگم و کاملا پرونده بسته میشه

شما تو دید اول خوشتون نیومده 🤕

مشاوره میگفت وقتی تو دید اول خوشتون نیاد یعنی هیچ حالا میگن برو و بیا و فلان خب آدم با یه گربه هم نشست و برخواست کنه بهش وابسته میشه ازش خوشش میاد :) 💔

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
بعد یسال یادت افتاده چهرش خوب نیس؟ با کلی امید و ارزو اومدن جلو و تا اینجا پیش رفتین مگ خاله بازیه ب ...

عزیزم نمیخوام بهم بزنم میخوام حس بدم برطرف شه حس خوب جاشوبگیره