2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

50 بازدید | 4 پست

امشب فهمیدم مامانم برای اینکه بتونیم پول تمدید رهن مون رو  بدیم به صاحب خونمون میخواد هرچی طلا داره و نداره بفروشه دیگه رسما تمام سرمایه مون رو از دست میدیم 😭😭😭😭

حالا ما داریم کل سرمایه مون رو از دست میدیم و یکی از فامیلامون خونه ۴ اش رو تو بهترین نقطه تهران خریده و داره باز سازی میکنه و ما هم تو پول رهن مون مون موندیم 

برای این دارم حسرت میخورم 

چون طلا های مامانم واقعا شیک و قشنگ بودن 

خیلی هم من هم خودش دوستشون داشتیم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار میکنه مامانم که میخواست یه جا کار کنه که متاسفانه شرکتش کل..اه ب..ردار بود

اها شرکتا هم بیگاری میکشن متاسفانه و کم پول میدن🤦‍♀️

ب نظرم البته پیشنهاده اگه علاقه داره و از پسش برمیاد حالا یا خودتم کمکش کنی کلاس حضورب یا اموزشای خیاطی توی یوتیوب هست...خیاطی یاد بگیرن تمیز باشه کارشون خیلی درآمد داره من دخترخالم خیاطی یاد گرفت الان از مامان من ک کارمتده خیلییی درامدش بیشتره الان کم کم ی مانتو ساده هزینه دوختش ۴۰۰هزارتومنه...کلی سفارش میتونه از در همسایه تا میتونین توی سری دوزی ها ک تو تولیدی هاست سفارش قبول کنه یا مزون ها چ عروس چ مانتو اماده ها باهاش قرار داد ببندن..خیلی خوب میشه اینطوری