من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم چقدر برات ناراحت شدم😔امیدوارم خدا به دلت آرامش بده،ماها هرکدوممون که بچه از دست دادیم خیلی مظ ...
خیلی خیلی خیلی ناراحت کننده اس ببینین یه آدم به کجا میرسه دعاش برعکس میشه همه میگن خدایا شوهر کنیم خدایا بچه دار بشیم من گفتم بچه ام رو ببر یه روز فهمیدم باردارم همون یه روز رو ابرا بودم چون میدونستم بعدش طلاق میخوام اون یه روزم هیچ کس ندونست باردارم هیچ کس بقیه میرن جوراب نوزادی میگیرن با شوهراشون فیلم سونو میذارن من تو غریبی شب تاسوعا با بچه تو شکمم حرف زدم گفتم به دنیا بیای جات خوب نیس پدرت با من خوب نیس سقط بشی پیش خدا جات بهتره