2777
2789
عنوان

از الان ترس زایمان گرفتم

200 بازدید | 24 پست

شکمم یکم بزرگ شده و تازه هفته ۱۲ امم ولی ترس زایمان دارم الانم رفتم یوتیوب فیلم زایمان دیدم که جیغ میزدن از اصلا قشنگ ...

زایمان طبیعی دردش چجوریه واقعا میشه بگید من بارداری اولمه تجربه ای ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ترس نداره که فقط چند بار میمیری بعد باز به طور معجزه آسایی زنده میشی.  همین😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان سزارین اختیاری انجام میدن؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
این همه زن زایمان کردن از پسش براومدن من و شما هم روشسعی کن از بارداریت لذت ببری و با فکر زایمان خود ...

چه لذتی بابا بوی همه چی حالمو به هم میزنه مخصوصا مرغ حالا تازه یکم بهتر شدم واقعا تموم شه راحت شم

2790
2778
2791
2779
2792