2777
2789
عنوان

برای چشم هایت🤍🌱

68 بازدید | 7 پست

ب رسم هرشب میخام یه فیلم معرفی کنم

امروز چون روز جمعه بود و درمورد قتلو قصاص داشتم میخوندم یاد ی فیلم افتادم

هرایرانی بنطرم نیازه این فیلم رو ببینه

این فیلم بر اساس واقعیت از یک رویداد در سال۶۵ هست

داستان فیلم درمورد یک زن هست ک شوهرش میخاد زن دوم بگیده و چون زن با۴تابچه از مخارج زندگی بعد طلاق میترسه درخواست میکنه قبل طلاق شوهر حق و حقوقشو یده ولی شوهر برای فرار از زیر پرداخت حقو حقوق زن ب زن تهمت زنا میزنه

فیام برای ۱۵...۱۶سال پیشه ولی قشنگه فقط کسایی ک روحیه حساس دارن تماشا نکن

اسم فیلمم...سنگسار ثریا است

فیلمش سراسر دروغ و سیاه‌نماییه، حتی قوانین کشور رو به دروغ معرفی میکنه، ایران رو مثل یک ده کوره معرفی میکنه و مردمش رو ادمای بی فرهنگ و متحجر... حیفه وقته ادم رو همچین فیلم سخیفی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
فیلمش سراسر دروغ و سیاه‌نماییه، حتی قوانین کشور رو به دروغ معرفی میکنه، ایران رو مثل یک ده کوره معرف ...

شمارو ارجاع میدم ب مطالعه پرونده قصاص عاطفه سهاله

و پرونده سنگسار ثریا کوهپایه

بعد مطالعه دقیق پرونده هاا و حرفای شهود ممنون میشم بیاین همین جملاتتونو تکرار کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمارو ارجاع میدم ب مطالعه پرونده قصاص عاطفه سهالهو پرونده سنگسار ثریا کوهپایهبعد مطالعه دقیق پرونده ...

عزیزم من مشاورم با انواع ادم ها سر کار دارم، پرونده های طلاق میاد دستم، با وکلا در ارتباطم این فیلم بیشتر از اینکه به واقعیت شباهت داشته باشه زاییده ی ذهن بیمار نویسندس که سعی کرده ایران و ایرانی رو تحقیر کنه... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم من مشاورم با انواع ادم ها سر کار دارم، پرونده های طلاق میاد دستم، با وکلا در ارتباطم این فیلم ...

منم وکیلم عزیزم

پرونده های قتلو قصاصو دور زدن قانونو رانتو پولشوییو هرروز میبینم

منم وکیلم عزیزمپرونده های قتلو قصاصو دور زدن قانونو رانتو پولشوییو هرروز میبینم

خیلیم عالی پس میدونید که اسلام برای ابروی ادم ها حرمت زیادی قائله و با حد قذف و تهمت زدن به زن متاهل اشنایید که این فیلم اصلا بهش نپرداخته 

درثانی سنگسار اجرا نمیشه تو این کشور و 4 تا شاهد میخواد که هیچکس چهار شاهد مرد نداره اونم تو اون موقعیت... 

خیلیم عالی پس میدونید که اسلام برای ابروی ادم ها حرمت زیادی قائله و با حد قذف و تهمت زدن به زن متاهل ...

این اتفاق در واقعیت افتاده و دلیل پیشنهاد منم بخاطر اتفاق واقعیه ک تو جامعه افتاده تو یک روستا تو اصفهان بدون تشکیل دادگاه مادر۷تا بچه رو سنگسار کردن و تلخی ماجرام اینه پسر کوچک خود زن اولین سنگ رو ب مادرش زده

من کل قانونو از برم و واقعن هیچ دفاعی از قانون نمیکنم هیچ دفاعی

قانون هایی ک بالغ بر۵۰ساله ک تغییری نکردن باوجود تغییر جامعه قابل دفاع نیست عزیزم

این اتفاق در واقعیت افتاده و دلیل پیشنهاد منم بخاطر اتفاق واقعیه ک تو جامعه افتاده تو یک روستا تو اص ...

بله در کل دنیا، اروپا، امریکا، خاورمیانه... قصه ها و واقعیت های زیادی وجود داره، ما هستیم که انتخاب میکنیم کدام رو بولد کنیم و روش مانور بدیم و کدام رو کتمان کنیم، ادامه ی بحث اطاله ی کلام و خارج از حوصله ی بندس 

موفق باشید عزیزم