2777
2789
عنوان

نی نی یار 😬😬😬

87 بازدید | 21 پست

عیزم با من مشکل داری ایا ؟حقتو خوردم ؟  پدرتونو کشتم ؟چ خصومتی با من داری عجقم ک تو یکماه سه بار تعلیقم کردی درصورتی ک من کوتاه اومدم اگه سابقه دار بشم شما جوابگویی😐😐😂😂😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
منم به فاصله ی سه روز. در حالیکه فقط جواب توهین رو دادم، اصلا شروع کننده ی بحث نبودم. اصلا اعصاب ندا ...

سلام بحث های شما دو طرفه بوده و همیشه هر دو طرف تعلیق میشن و شروع کننده زمان تعلیقش بیشتره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر ما نی نی یارها موظف به  حفظ ارامش در سایت هستیم لطفا قوانین سایت رو بخونید اگر قسمتی در مورد پدرکشتی نوشته بود من رو هم درجریان بزارید

ممنونم

گه نخور بیشرف خائن😐😐😐😐

تف بهت 😐😐😐😐

گمشو بابا ب درک ک مرد اصلا بعضیا چقدر بیشعورن سگ رو بچه صدا میکنن مثلا خودشون عند کلاسن تف

سلام بحث های شما دو طرفه بوده و همیشه هر دو طرف تعلیق میشن و شروع کننده زمان تعلیقش بیشتره

خو من شروع کننده نبودم ولی هفت روز تعلیق بودم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
گه نخور بیشرف خائن😐😐😐😐تف بهت 😐😐😐😐گمشو بابا ب درک ک مرد اصلا بعضیا چقدر بیشعورن سگ رو بچه صدا ...

شما بخاطر توهین های مکرر تعلیق شدید در صورت تکرا تعلیق دائم میشید

گه نخور بیشرف خائن😐😐😐😐تف بهت 😐😐😐😐گمشو بابا ب درک ک مرد اصلا بعضیا چقدر بیشعورن سگ رو بچه صدا ...

واااااااا چرا فحش میدی نی نی یار😐

شما بخاطر توهین های مکرر تعلیق شدید در صورت تکرا تعلیق دائم میشید

اها

منم به فاصله ی سه روز. در حالیکه فقط جواب توهین رو دادم، اصلا شروع کننده ی بحث نبودم. اصلا اعصاب ندا ...

😂😑

استارتر ما نی نی یارها موظف به حفظ ارامش در سایت هستیم لطفا قوانین سایت رو بخونید اگر قسمتی در مورد ...

عزیزم بعضی وقتا فقط طرف مقابل مقصر بوده ولی شما منو هم تعلیق کردین اینجور مواقع باید شروع کننده تعلیق شه ک مقصره اونی ک بی تقصیره رو چرا تعلیق میکنید؟

تو دیگه کی هستی😂😂😂😂 فحش هات قشنگ بایگانی شده😂 تازه فکر کردی نی نی یار بهت فحش داده😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اصلا یهو جا خوردم گفتم چرا نی نی یار داره فش میده😂😂