2777
2789
عنوان

تب ناگهانی

112 بازدید | 6 پست

شبتون بخیر دوستان 

پسر 5 ساله من تا بعدازظهر حالش خوب بودو بازی میکرد ناهارم بهش فلافلی ک خودم تو خونه درست کردم با خیارشور و گوجه خورده بود بعد از اونم یکم نخودوکشمش و بادوم زمینی یهو ساعت 8 شب بود ک گف مامان حال ندارم دستمو رو پشونیش گذاشم دیدم چ تبی بلافاصله حاضرشدیم بردیم دکتر عمومی ک تو مطب همش نفس عمیق میکشید ما فک کردیم ادا درمیارع دکتر ب این علامتش توجه نکرد و یه استامینفون و سرماخوردگی کودکان داد آوردیم خونه پاشویش دادیم تب تقریبا اومده پایین ولی هر چند دقیقه یبار نفس عمیق می‌کشه شوهرم میگه امکان داره فلافل و خیارشور مونده سرمعدش مسموم شده نمی‌دونم توروخدا تجربه اطلاعاتی دارید بهم بگید من خیلی تحملم کمه الان لرزش دست گرفتم :(

تجربه گُرگت میکنه :)

عزیزم باید تعداد تنفس اش چک بشه اکسیژن خونش هم همینطور. اگر مسموم شده بود تهوع استفراغ داشت. معمولا عفونت روده تب بالا نمیده.تنفسی ها تب بالا دارن  ببرش اورژانس اطفال. بادام زمینی هم حساسیت زاست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم باید تعداد تنفس اش چک بشه اکسیژن خونش هم همینطور. اگر مسموم شده بود تهوع استفراغ داشت. معمولا ...

آخه بادوم زمینی اولین بارش نیست ک میخوره بیشتر از اینکه خورده بود چیزیش نشده بود امکان داره یعنی از تنفسشه؟ یعنی چی آخه یهویی؟ والا بیمارستان هرجا میبرم پزشک عمومی میبینه الان ک اطفال نیس

تجربه گُرگت میکنه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بادوم زمینی اولین بارش نیست ک میخوره بیشتر از اینکه خورده بود چیزیش نشده بود امکان داره یعنی از ...

دکتر عمومی شک کنه بستری میکته مشاوره اطفال میده. ۱۱۵ هم میتونی زنگ بزنی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷