2777
2789

ظهر اومد خونمون تنها ، خاله ی من و مامانبزرگم و مامانم هم بودن و صحبت میکردیم

۴ ماهه بارداره 

بحث بچه ش شد خالم گفت دختربشه و به عمه ش بره خیلی قشنگ میشه عکسای بچگی فلانیو دیدی ؟ (من)

منم دیدم قیافه گرفت گفتم به هرکی بره از مادر پدر تا عمه و عموش و داییش قشنگ میشه چون ما زشت نداریم .

ولی بازم کلا رفت تو خودش .

ن چس کردن نداره ک حرف بدی نزده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداره حساسه ول کن بابا از این حرفا نزنید جلوش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

لابد ناراحت شد که چرا نگفت به مادرش بره قشنگ میشه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خالتون حرف خوبی نزدن هر پدر و مادری دوست دارن بچشون بیشتر شبیه خودشون بشه تا دیگران، اما شما کار بدی نکردی که عذاب وجدان داشته باشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بنظرم حرف خالت خیلی بی مورد بود

به هرحال بارداره حساسه و اینکه هرکی دوست داره بچش اول به خودش بره شما باید بیشتر رو کلماتتون دقت کنید

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

[QUOTE=349049771]شاید خوشش نیومد گفت دخترت شبی عمه ش بشه هیشکی از ما عمه ها خوشش نمیاد🥲🤣

خو خوشش نیاد فداسرت

دلشم بخواد شکل عمش بشه☺️☺️

برادر زاده های. من کپی منن حتی اخلاق ورفتار

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792