پری_سین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1002 عنوان اولین متن 66 بازدید | 7 پست دوستان به عنوان اولین متن یک کانال چی بزارم قشنگه و خوبه؟ اگر متن قشنگی دارید به این عنوان ممنون میشم اینجا بزارید 🦋 در سن فسق و فجور هستم .. اما روح آرامش طلب و قلب سالمندی دارم 1403/05/19 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمد_mohammad عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2104 برای رشد و حال خوبهمدیگر را دوست بداریم و در کنار هم باشیم ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
پری_سین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1002 برای رشد و حال خوبهمدیگر را دوست بداریم و در کنار هم باشیم ممنونم🙏 البته چون کامل روزمرگی هستش فکر نکنم رشد خاصی داشته باشه 😅 در سن فسق و فجور هستم .. اما روح آرامش طلب و قلب سالمندی دارم
پری_سین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1002 ممنونم🙏 البته چون کامل روزمرگی هستش فکر نکنم رشد خاصی داشته باشه 😅 کانال * در سن فسق و فجور هستم .. اما روح آرامش طلب و قلب سالمندی دارم
محمد_mohammad عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2104 ممنونم🙏 البته چون کامل روزمرگی هستش فکر نکنم رشد خاصی داشته باشه 😅 روز مرگی ینی چ ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
پری_سین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1002 روز مرگی ینی چ یعنی احساسات و اتفاقات مختلفی که در روز میفته رو میخوام ثبت کنم اونجا البته هرروز نه ،،، فقط یکسری اتفاقات کمی خاص تر از روتین روزانه در سن فسق و فجور هستم .. اما روح آرامش طلب و قلب سالمندی دارم
محمد_mohammad عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2104 یعنی احساسات و اتفاقات مختلفی که در روز میفته رو میخوام ثبت کنم اونجا البته هرروز نه ،،، فقط یکسری ... عه خب متن خودمونی با ی مشت استیکر بذار ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
پری_سین مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1002 عه خب متن خودمونی با ی مشت استیکر بذار هنوز متن موردنظرمو پیدا نکردم یک چیزی میزارم بلاخره ممنون بازم در سن فسق و فجور هستم .. اما روح آرامش طلب و قلب سالمندی دارم