2777
2789
عنوان

ازدواج

140 بازدید | 15 پست

27 سالم شده ی خواستگار ندارم 

ی پیشنهاد ندارم 

نمیدونم چجوری باید ازدواج کنم 

دخترای کوچیکتر از من همه ازدواج کردن یا بچه هم دارن دیگه هم سن های خودم بماند 

ولی من هیچ موردی ندارم 

شاغلم 

تو اجتماعم 

تیپ و قیافم خوبه 

ظاهر خوبی دارم 

ولی به چشم هیچکس نمیام

هیچکسی منو نمیبینه 

دیگ خسته شدم 

تا کی باید منتظر بمونم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون الان همه بعد دوستی از واج میکنن سنتی خیلیییی کمه

خب من هیچ پیشنهادی ندارم 

چجوری برم با یکی دوس شم ی دوستی خوب نه از اینا ک میخان بیان کارشونو بکنن و برن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خب من هیچ پیشنهادی ندارم چجوری برم با یکی دوس شم ی دوستی خوب نه از اینا ک میخان بیان کارشونو بکنن و ...

ببین خب تا وقتی نری حرف بزنی نری جلو که دوستی اتفاق نمیفته بعدشم من خودم خیلییییی طول کشید تا ادم درست پیدا کردم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه چیزی می‌خوام بگم دربارش فکر کن 

بقیه تاپیکاتو دیدم همش درباره‌ی خواستگار و ازدواجه 

شنیدی میگن وقتی دنبال یه چیزی هستی فرار می‌کنه 

یه مدتی این چیزا رو رها کن رو خودت کار کن به خودت فکر کن ببین چی میشه 

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

ببین خب تا وقتی نری حرف بزنی نری جلو که دوستی اتفاق نمیفته بعدشم من خودم خیلییییی طول کشید تا ادم در ...

😐😐😐😐

خب شما از کجا میدونی من هم صحبت نشدم یا چراغ سبز نشون ندادم 

ولی هیچکس پیدا نمیشه

😐😐😐😐خب شما از کجا میدونی من هم صحبت نشدم یا چراغ سبز نشون ندادم ولی هیچکس پیدا نمیشه

چون من حداقل ۳ ماه به درد و دلاشون گوش دادم حرف زدم تا دوست شدیم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
یه چیزی می‌خوام بگم دربارش فکر کن بقیه تاپیکاتو دیدم همش درباره‌ی خواستگار و ازدواجه شنیدی میگن وقتی ...

کردم اینکارو 

به تاریخ تاپیک هام نگاه کنی مشهوده 

ولی هیچکسی نیومده هیچکس 

خب من باید چیکار کنم 

چون من حداقل ۳ ماه به درد و دلاشون گوش دادم حرف زدم تا دوست شدیم

تاثیری نداشته 

به هیچ جا نرسیده یا با کسی دیگه ای دوست شدن یا ازدواج کردن