خواهرم شوهرم نزدیک یکسال فوت شده خونش باوسایلش هست یا خونه رو میفروشن یا اجاره .وسایل هم که نمیدونم اگ بخوان سمسار بدن مفت بر میداره .شوهرم تمام هزینه مراسم و خاکسپاری و سنگ قبر و پرداخت کرده با اینکه از همه کوچیکتر و یه برادر خواهر دیگ هم داره پدر مادرش هم وضع مالی متوسطی دارن دستشون دهنشون میرسه خلاصه راحت ترین راه این بود شوهر من خرج کنه تو این نی نی سایت دیدم حتی طرف بخاطر اینکه شوهرش میوه برا مادرشوهر میخره اشکش در اومده ولی من چیزی نگفتم چون جوون بود و داغدار درست نبود ولی الان دوست صمیمی من ازدواج کرده با یه مردی که ازخودش 20سال بزرگتره اوضاع مالی متوسط داره .دوستم مادرش که من خیلی دوسش داشتم یهو فوت شده و پدرش پول جهاز نمیده امروز دوستم گفت وسایل خونه خواهر شوهرت رو یکمشو ازمادرشوهرت بخرم .حالا من میگم بنظرتون بد شگونی نیاره دوستم وسایل یه آدمی که مریض بوده فوت شده اول زندگی استفاده کنه از یه طرف هم به شوهرم گفتم خیرات کنن اونا که خرجی ندارن دیگ سالگردش هم ما خرج میکنیم .شما نظرتون چیه
من خودم دلم این جور بود چیزی بهش نگفتم .خب خداروشکر این جور گفتی دلم آروم شد .بنظرت عنوان کنم بد نیست ازشون بخرم .من خودم دوتا فرش گذاشتم دیوار فقط آدمایی میومدن که دنبال مال مجانی و مفت بودن .سمسار هم که مفت میخره .خودشون هم همشون خونشون پر وسایل .اگ اختیار دست من بود همه رو خیرات میکردم ولی روم نمیشه بهشون بگم
چه بدشگونی ...دعای خیر دوستت برای اون خدابیامرز میرسه
گفتم اول زندگی مال کسی که فوت شده .پس ربطی ندارع دل خودم الکی این جور بود .البته خواهر شوهرم شش ماه مریض بود دیگ خونه مادرش بود اونجا کسی نبود همونجور مونده