2777
2789

خواهرم شوهرم نزدیک یکسال فوت شده خونش باوسایلش هست یا خونه رو میفروشن یا اجاره .وسایل هم که نمی‌دونم اگ بخوان سمسار بدن مفت بر میداره .شوهرم تمام هزینه مراسم و خاکسپاری و سنگ قبر و پرداخت کرده با اینکه از همه کوچیکتر و یه برادر خواهر دیگ هم داره پدر مادرش هم وضع مالی متوسطی دارن دستشون دهنشون میرسه خلاصه راحت ترین راه این بود شوهر من خرج کنه تو این نی نی سایت دیدم حتی طرف بخاطر اینکه شوهرش میوه برا مادرشوهر میخره اشکش در اومده ولی من چیزی نگفتم چون جوون بود و داغدار درست نبود ولی الان دوست صمیمی من ازدواج کرده با یه مردی که ازخودش 20سال بزرگتره اوضاع مالی متوسط داره .دوستم مادرش که من خیلی دوسش داشتم یهو فوت شده و پدرش پول جهاز نمی‌ده امروز دوستم گفت وسایل خونه خواهر شوهرت رو یکمشو ازمادرشوهرت بخرم .حالا من میگم بنظرتون بد شگونی نیاره دوستم وسایل یه آدمی که مریض بوده فوت شده اول زندگی استفاده کنه از یه طرف هم به شوهرم گفتم خیرات کنن اونا که خرجی ندارن دیگ سالگردش هم ما خرج میکنیم .شما نظرتون چیه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دوستت راضیه ثواب هم داره اینا هم همه خرافاته

من خودم دلم این جور بود چیزی بهش نگفتم .خب خداروشکر این جور گفتی دلم آروم شد .بنظرت عنوان کنم بد نیست ازشون بخرم .من خودم دوتا فرش گذاشتم دیوار فقط آدمایی میومدن که دنبال مال مجانی و مفت بودن .سمسار هم که مفت میخره .خودشون هم همشون خونشون پر وسایل .اگ‌ اختیار دست من بود همه رو خیرات میکردم ولی روم نمیشه بهشون بگم 

چه بدشگونی ...دعای خیر دوستت برای اون خدابیامرز میرسه

گفتم اول زندگی مال کسی که فوت شده .پس ربطی ندارع دل خودم الکی این جور بود .البته خواهر شوهرم شش ماه مریض بود دیگ خونه مادرش بود اونجا کسی نبود همونجور مونده

گفتم اول زندگی مال کسی که فوت شده .پس ربطی ندارع دل خودم الکی این جور بود .البته خواهر شوهرم شش ماه ...

آره عزیزم ...حداقل دوستتم میتونه با پول کمتر کلی وسیله بخره و خوشحال بشه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بستگی به روحیه ی دوستت داره. من اوایل زندگی شوهرم یه وسیله خرید که مال یه خانوم مطلقه بود. انقدر بد ...

منم اخلاقم این جوری بد .برا هر چیزی یه داستان درست میکنم 🙂حساسم 

اخی طفلی بچه

اره ولی باز خداروشکر مادر شوهرم دوسش داره می‌ره حیاط بازی میکنه هرچی هم دوس داره براش میخرن و درست میکنن .اوایل یکم گریه میکرد ولی الان عادی شده براش