2777
2789

یکم دلم گرفته حداقل بیاید خاطره ها قشنگمون و تعریف کنیم حس خوب بگیریم🥺😍

خاطره دیت اول 

مسافرت ، مهمونی ، عروسی و بچگی هاتون و..... هرچی که دوسش دارید و بگید  

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه زمانی بخاطرش سیگار رو گذاشتم کنارهر روزم برام غذاهای مورد علاقم رو درست میکرد که جایزه نکشیدن سیگ ...

توی تاپیک قبلمم شمارو دیدم پست گذاشته بودین 

اگه دوست دارین تعریف کنید که اصلا چیشد که به اینجا رسید ؟(: داستانشو....

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه با هم دیگه قدم می‌زدیم برام بستنی می‌گرفت وقتاییم که از دستش ناراحت میشدم به زبان آذری برام شع ...

الان یعنی توی زندگیت نیست؟🥺🥺

اصلا چیزی یادم نمیاد 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
🌹🙏🏻

الان کات کردین؟؟؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بله

انشالله بهترین ها نصیبت شه 💚

و خیلی قشنگ گفتی☺

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

قشنگ ترینش 

من یه بار به شدت ناراحت بودم اعصابم خوردد بعد پسرم حدودا هشت نه ماهش بود انقد تنبل بود اونموقع تازه چهار زانو راه میرفت اومد بغلم باهام حرف زد با زبون بچگونش بعد دستشو گذاشته بود روی اشک صورتم با اینکه نفهمیدم چی گفت ولی انقدد به دلم نشد انقدرر بوسش کردم که نگو 🥲

شاید یه خاطره عادی باشه ها ولی برای من قشنگ ترینشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

وقتی به بهترین خاطرم فک کردم این یادم اومد:

روز دختر بود منم تا عصر کلاس داشتم خسته و کوفته اومدم از دانشگاه

پارتنرم زنگ زد ک یه بسته ای رو باید بگیری از یکی برام

منم حاضر شدم رفتم به ادرسی ک گفته بود بعد دیدم خودش کلی راه اومد و کادو و...

حس خوب اون لحظه رو نمیتونم توصیف کنم

امیدوارم برا شما هم قشنگ باشه😅