2777
2789

و مادری که از بچگی فقط کتک کتک کتک نفرین نفرین نفرین کارش بوده بازم قابل احترام ؟ 

پدری که از وقتی یادمه میگه برو از خونم بیرون 

کم بخور توهین تحقیر فوش میده بازم قبال احترامه؟ 

چرا خدا هیچی از حقوق فرزند نگفته؟ بخدا که در حق ما بچه ها ظلم شده نه اونا😭 اونا دنبال عشق و حال یه بچه ی پیچاره مث من رو هم پس انداختن که هرروز عذابش بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت و طاقت فرسا

کاش ایران یکم پیگیری میکرد

نه عزیزم قرار نبست هرکسی مارو دنیا آورد ارزش احترام هم داشته باشه

ایشالا تو ادامه زندگیت موفق و خوشبخت بشی و دیگه گذرت به همچین کسایی نخوره

ینی بدون هیچ دلیلی برگشته این حرفو زره؟؟؟ینی بدون اینکه چیزی رید باشه اذیت شد باشه ب ته خودش رسیده ب ...

تو جمع فامیل من سر یه چیزی ناراحت شدم رفتم خوابیدم اونم فورا گفت تو زندگیت کلا ر.ی.دی 

منم عصبی شدم گفتم دست از سرم بردار 

اونم یه سری چرت گفتم منم گفتم تو هم معتادی خب 

اونم گفت تو یه دختر خرابی که هیچ پسری حاضر نیست باهات ازدواج کنه 

ینی بدون هیچ دلیلی برگشته این حرفو زره؟؟؟ینی بدون اینکه چیزی رید باشه اذیت شد باشه ب ته خودش رسیده ب ...

به ته برسه خب 

مشکل زناشویی اونا چ ربطی ب من که بچشونم داره 

ب من چ ربطی داره که نمیتونن با هم خوب ارتباط برقرار کنند 

هر چی میشه سر من خالی میشه 

تو جمع فامیل من سر یه چیزی ناراحت شدم رفتم خوابیدم اونم فورا گفت تو زندگیت کلا ر.ی.دی منم عصبی شدم گ ...

تو جم فامیلی تو مهمونی ب مدرت گفتی معتاد اونم حرف بدو زده جفتتونم اشتباه کردید ب نظرمم اول تو بد صحبت کردی چون هیجکس راضی نمیشه ب دخارش اینو بگه الانم مطمئنم دلش دار میترکه بابت اون حرف 

تو جم فامیلی تو مهمونی ب مدرت گفتی معتاد اونم حرف بدو زده جفتتونم اشتباه کردید ب نظرمم اول تو بد صحب ...

هه ن بابا ککشون هم نمیگزه 

پدر هست تا پدر 

والدین من کلا سمی آن