2777
2789

پر حرف

عصبی 

حساس و زودرنج

زود باور

اجتماعی

مهربون اما مغرور

در آینده میری دستشویی🤧

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم چرا وقتی من ریپلای میکنم جواب نمیدین اصلاعشقم کی بهم زنگ میزنه و برمیگرده@دخترک_باربی

مطمئنی؟ اونور جوابتو دادما

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

اینده

شخصیتتو درست گفتم؟

پر حرفعصبی حساس و زودرنجزود باوراجتماعیمهربون اما مغروردر آینده میری دستشویی🤧

عزیزم چند بار پرسیدم فک کنم ندیدی 

میشه بگی حس میکنی من قبول میشم امسال پرستاری ؟ دانشگاه میرم؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
عزیزم چرا وقتی من ریپلای میکنم جواب نمیدین اصلاعشقم کی بهم زنگ میزنه و برمیگرده@دخترک_باربی

اره طی این یکی دو هفته زنگ میزنه بهت

نویسنده میشم ؟

اره ولی این وسطا یه تغییر نظر میدی احساس میکنم یا یه شغل دیگه ای هم دوست داری