2777
2789

اولین بار چی شد قلیون کشیدید؟ چند وقت یه بار میکشید؟

جلو بچه تونم میکشید؟

من باردارم الان. وقتی آدم بچه دار میشه باید پنهان کنه ازش؟

در خود بجوی هر آنچه هستی که تویی 

تو خونه نمیاریم بوش بچه هارو اذیت نکنه 

بالا پشت بوم یا پارک میکشیم هفته ای یک بار بیشترم نمیشه جز مهمونی ها ک مهمونش پایه باشه 

دوران بارداری هم نکش و بوش هم بهت نخوره ضرر داره

اولین بار با شوهرم دوران دوستی تو کافه کشیدیم تا خود خونه داشتم بالا میاوردم و فشارم افتاده بود همش بهش شک داشتم ک چیز خورم کرده😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه وقتی کافه ای رستورانی بیرونی دورهمی جایی رفتی بکش خب ایراد نداره ولی تو خونه نه دیگه جاش نیست 

تا وقتی شیر بدی که اصلا نمیتونی 

حالا بعدش نیاز به دوپینگ داشتی ماهی یکی دو بار بپیچ بالکنی جایی یه نخ سیگار بکش

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

مگ تو بارداری هم میکشی؟ من فقط اینو میدونم کسی ک شیر میده تا ۴ساعت نباید شیر بده تا اثر قلیون بره بچه هم باید تو اون محیط نباشه چون دچار مشکلات تنفسی مستعد آسم میشه یکی دوستام همش میکشید اللن بچش ۵سالش آسم گرفته دکتر گفته از دود قلیونه

خونه پدرشوهرم اره جلوی بچه ها میکشم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

اولین بار که یادم نیست ولی داخل تراس میز و صندلی و کل گیاه چیدم مخصوص خودمو همسرم گاهی تراس رو‌میشورم گل هارو اب میدم میوه و چای و قلیون میذارم میریم تو تراس خلوت میکنیم و اهنگ قدیمی گوش میدیم ،بچه ها نمیان

اولین بار که یادم نیست ولی داخل تراس میز و صندلی و کل گیاه چیدم مخصوص خودمو همسرم گاهی تراس رو‌میشور ...

چه با حال و باصفا
یعنی اصلا بچه هات نمی دونن؟ بارداری نکشیدی؟

چه خانواده شوهرت پاین

اره خوب اکثرا قلیونی هستیم خونه ی هر کی بریم یکی دوتا قلیون هست 😅😅

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تو خونه نمیاریم بوش بچه هارو اذیت نکنه بالا پشت بوم یا پارک میکشیم هفته ای یک بار بیشترم نمیشه جز مه ...

عزیزم توی بارداری و شیردهی و اینا لب نزدی؟

یه وقتی کافه ای رستورانی بیرونی دورهمی جایی رفتی بکش خب ایراد نداره ولی تو خونه نه دیگه جاش نیست تا ...

من باردارم تونستم سیگار رو ترک کنم ولی گاهی یکم قلیون میگشم که اونم نمیگشم. نمیدونم بعد از زایمان چی کار باید بکنم

من باردارم تونستم سیگار رو ترک کنم ولی گاهی یکم قلیون میگشم که اونم نمیگشم. نمیدونم بعد از زایمان چی ...

درستش اینه که تا یکی دو سال اصلا استفاده نکنید

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
2790
2778
2791
2779
2792