2777
2789
عنوان

زاویه فک میاین

197 بازدید | 16 پست

زاویه فک اگه ژلش کم تزریق بشه خوب در میاد و مثل این بلاگرا و پلنگای اینستا نمیشه؟😁😂

واقعا می‌خوام بزنم ولی میترسم شبیه اونا بشم 

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره طبیعی میشه اگه دکترت خوب باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وای زاویه ی فک اصلا واسه یه خانم جذاب نیس 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من دارم ماشالله خداست خدادای نگم برات بس جذابه

خب الان بنده

از شما شماره خدارو بخوام برای تزریق؟؟

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

وای زاویه ی فک اصلا واسه یه خانم جذاب نیس

اگه در عین حال صورت پر باشه خوب میشه 

و منی که به طور خدادادی زاویه فکو دارم😂🎀

حالا نیاز نیست به رخ بکشید 

بنده هم دارم 

فقط می‌خوام برجسته تر بشه چون حس میکنم صورتم و گونه هام بهش نیاز داره..

ادم شبیه میمون میشه چون پایین صورت گنده میشه پیشونی کوچیک . خیلی زشته . من خودم دوست داشتم ژل لاغری خریدم میزدم به فکم با دستم ماساژ مخصوص انجام میدادم .  خوب شد ولی در حد اونایی که ژل زدن نشده

فاز اینایی که میان میگن به صورت خدادادی دارم رو نمیفهمم الان کامنتت چه ارزشی داره؟

والا همینو بگو 

انتظار دارن شماره خدارو ازشون بگیرم