rexona_ix مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 722 عنوان وام برا خونه خریدن زوجین 89 بازدید | 7 پست وامی چیزی هست مثلا وام مسکنی چیزی؟ شرایط چطوریه؟ چقدره؟ در حد 800تومن و اینا تیکر هدفمه دوستان❤ قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !! 1403/05/19 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39123 وام ۸۰۰ قسطش چقدر میشه کسی می دونه؟؟؟ ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
rexona_ix مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 722 بانک مسکن وام میده برای خونه سنددار چقدر میده؟ شرایط چطوریه؟ شما گرفتین؟ تیکر هدفمه دوستان❤ قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!
rexona_ix مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 722 وام ۸۰۰ قسطش چقدر میشه کسی می دونه؟؟؟ 12سال باشه میشه ماهی 12میلیون و نیم حدودا تیکر هدفمه دوستان❤ قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22222 بانک مسکن وام زوجین بخون ۷۰۰ دستتو میگیره اگه تهران باشی وامش ۹۶۰ ایناست منتها ۲۰۰ و خورده ای میره برای اوراق قسطشم ماهی ۲۰ 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
rexona_ix مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 722 بانک مسکن وام زوجین بخون ۷۰۰ دستتو میگیره اگه تهران باشی وامش ۹۶۰ ایناست منتها ۲۰۰ و خورده ای میره ب ... اوراق برنمیگرده بهمون؟ اوراق چی هست تیکر هدفمه دوستان❤ قدرتِ کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ! این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق !!
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22222 اوراق برنمیگرده بهمون؟ اوراق چی هست اوراق همون امیتاز وامه ،باید پول بذاری تو بانک که بهت وام بدن چون تو پول نمیذاری باید امتیاز وامو بخری ،امتیاز وام مسکن ۲۰۰ و خوردای در میاد 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵