2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

94 بازدید | 8 پست

یه نفر خیلی بوی بد میده 

۴_۵ روز یه بار میره حموم 

لباساشم تو این فاصله عوض نمیکنه 

ادم حالش بهم میخوره از کنارش رد میشه 

بهش میگم برو حموم صواب داره یا لباستو عوض کن کپک زدی 

گوش نمیده 

خسته شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

سایت بومیدی شماره اش رو بده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سایت بومیدی شماره اش رو بده

جدی؟🤣🤣

اگه باشه حتما اینکارو میکنم 

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

جدی؟🤣🤣اگه باشه حتما اینکارو میکنم

بله هست سی تومن میگیره پیامک میده که جناب بو میدی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنظرم چندباری براش کادو مام و اسپری و اکلن بگیر وقتی میزنه تشویقش کن دلیل کارش چیه

اصلا اسپری اینا نمیزنه 

من کنکور دارم با یه عالمه درس یه روز در میون حمومم 

بعد این بیکار و بیعار از تنبلی نمیره حموم 🤮🤮🤮

چی بگم والا بهش تذکر بده نزدیک؟

امروز هزار بار گفتم 

خودم از حموم اومدم گفتم تو برو اب داغه 

گفت من سشنبه حموم بودم ،دیروز لباس عوض کردم ولی دورغ میگه...از همون سشنبه لباس عوض نکرده🤮🤮