2777
2789
عنوان

چاق شدن

195 بازدید | 19 پست

اقا من واسه چاق شدن شیر خشکو جوانه گندم گرفتم ولی هر کدومو میرم بخورم اوقم میگیره 😐چیکار کنم

این دوتارو با ابمیوه هم قاطی کردم ولی نتونستم بخورم

شیرخشکو امروز یه لیوان بزور با ابمیوه قاطی کردم خوردم ولی پودر جوانه گندمو با ابمیوه هم نتونستم بخورم از بس بدمزس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیر خشکو با شیر قاطی کنآبمیوه چراااااا😑🤦‍♀️.!

شیر دوس ندارم اخه اصلاااااا 😂 بعد مامانمم سختشه بره شیر محلی بخره از این شیر پاکتیا داریم ولی یچیزایی راجب درست کردنش شنیدم که دیگه عمرا بخورم

شیر دوس ندارم اخه اصلاااااا 😂 بعد مامانمم سختشه بره شیر محلی بخره از این شیر پاکتیا داریم ولی یچیزا ...

شیرخش.ک با آبمیوه خیلی سمهههه😐

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

پودر سنجد چاق کنندس؟ بعد داداشت اینارو خورد چاق شد؟

داداش من هرشب شیر و موز پودر چهار مغز و جو پرک وجوانه گندم و پودر سنجد و خرما تو مخلوط کن قاطی میکنه میخوره از ۵۸رسیده۷۲ هرشب دو لیوان میخوره

داداش من هرشب شیر و موز پودر چهار مغز و جو پرک وجوانه گندم و پودر سنجد و خرما تو مخلوط کن قاطی میکنه ...

چند وقت 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
علاوه بر اون غذاشم زیاد کردهچن کیلویی شمامن خودمم ۵۵کیلوعم ولی چون بچه شیر میدم وزنم بالا نمیره

من ۱۷ سالمه قد ۱۶۳ ولی وزنم ۴۸ 😐همه بهم میگن خیلی استخونی