2777
2789

A15

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آ15

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ممنون عزیزم. فقط بخاطر رمش میگی یا کیفیتیم فرق دارن؟

بخاطر رمش حدودا دو تومن گرونتره

چرا شیائومی نمیگیری؟

من نوت۹شو داشتم عالی بود حالا میخوام نوت۱۳شو بگیرم

قیمتشم همون ده تومنه

کیفیت دوربین و حافظه ش خیلی بیشتر از a15هست

سامسونگا الان مونتاژ ویتنام یا هندن مثله سابق کیفیت ندارن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
بخاطر رمش حدودا دو تومن گرونترهچرا شیائومی نمیگیری؟من نوت۹شو داشتم عالی بود حالا میخوام نوت۱۳شو بگیر ...

ممنون از راهنماییت.  میرم راجع به شیائومی هم تحقیق میکنم

ممنون از راهنماییت. میرم راجع به شیائومی هم تحقیق میکنم

توی دی.جیکالا هست ویدیو های تحلیل a15 و شیائومی نوت13 4g

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
حافظه اش چقده؟

فک کنم دو سه مدل داره بزن نت، هم 128 داره هم 256

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇