2777
2789
عنوان

لذت خونه تمیز

177 بازدید | 10 پست

مامانم حالش اصلا خوب نیست تو بیمارستان بستریه ملاقات ممنوعه نمیزارن بریم ببینیمش من از دیروز خونم ،دیروز صبح بیحال و بی حوصله بودم ،پاشدم خونه رو تر و تمیز کردم هرچی لباس مباس شستنی داشتم شستم گفتم بذار یکم از فکر مامانم بیام بیرون ،بخدا کلی حالم عوض شد امروزم صبح که از خواب بیدار شدم خونه قشنگ تر و تمیز بود .

چقدر خوبه خونه تمیزززز🤩

آفرین 

ان شاءالله مامانت هم حالش خوب بشه و برگرده پیشت 

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرحبا دختر گل

و آدزوی سلامتی برای مادر❣

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

منم با حمام کردن و تمیزکاری خونه و محل کارم حالم خیلی خوب میشه انشالله مادرتون بزودی بیاد خونه درصحت ...

ممنون عزیزم 

منم خونه تمیز و دوست دارم بهم آرامش خاصی میده ولی اکثرا یا وقت نمیکنم یا حوصلم نمیکشه تمیز کنم 

ممنون عزیزم منم خونه تمیز و دوست دارم بهم آرامش خاصی میده ولی اکثرا یا وقت نمیکنم یا حوصلم نمیکشه تم ...

منم مجرد بودم تنبلی می کردم اما بعد ازدواج با دو تا بچه سریع تمیز میکنم نمیذارم ریخت و پاش شه حالم اینجوری خوب میشه و وقتی خونه کارش میمونه مدام کلافه میکنه ادم روثگ1 کلا تو همه چی ما امروز ساعت حدود یک ظهر از مسافرت برگشتیم تا اومدیمبالا سریع زیرانداز انداختم زیر چمدونا لباسای شستنی رفت لباسشویی لباسای تمیز بچه ها رو تا کردم دادم بذارن کشوهاشون سریع رفتم حموم شال هام و صندلای بچه ها رو دستی شستم اومدم بیرون چمدونا رو پاک کردم و جمع کردم ساعت سه تمه کارم تموم شده بود و همه چیز سر جاش بود 

خدا سلامتی بده به مامانتون❤️❤️❤️خونه رو منم دیشب تمیز کردم خوابیدماز ترس اینکه کثیف نشه دوباره حتی ن ...

ممنونم😘

من دیروز تمیز کردم دوباره شبم قبل خواب یه دستی کشیدم خوابیدم ،صبحم بعد صبحونه و بعد ناهار تمیز کردم ،الان فقط غصه شام و دارم😁

منم مجرد بودم تنبلی می کردم اما بعد ازدواج با دو تا بچه سریع تمیز میکنم نمیذارم ریخت و پاش شه حالم ا ...

آفرین چقدر زرنگی ماشالله🤩

منم تا قبل اینکه دخترم بدنیا بیاد تمیز تمیز نبودم ولی بد هم نبودم وضع خونم طوری بود که یه مهمون سرزده میومد مشکلی نداشتم ولی از پارسال که دخترم بدنیا اومد همه چی بهم ریخت ،الان که 14 ماهشه تازه تازه داره همه چی برمیگرده به روال قبل