2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنید ایا

166 بازدید | 24 پست

سلام خانوما، ی شخصی هست  که 26 سالشه، از لحاظ کاری و خانواده، اعتقادی کاملا اوکیه، منتها اینجوری من متوجه شدم ایشون تا به الان وارد رابطه جدی با دختری نشده و مشغول کار و فعالیت بوده و یجورایی بی تجربه اس، ایشون به من گفتن ( آدما میرن تو رابطه که به عشق برسن من وقتی شمارو انتخاب کنم دیگه تو برای همیشه همچیمی) من خیلی بهانه میارم واقعا دو دلم نمیدونم چه کار کنم، از همه لحاظ همون پارتنریه که همیشه میخاستم اما اعتماد کردن یخورده برام سخته، و اینکه یخورده این بی تجربه بودنش دو دلم کرده شما باشین قبول میکنین؟ 

خوبه ک همه چیو با تو تجربه کنه

ینی راضی بودی با چن تا دختر بوده باشه ولی باتجربه باشه؟😐😐تجربه ای ک این مدلی ب دست بیاد بخوره تو سرشون

منم تو رابطه نیسم ولی عهد بوق ک نیس ولی تو اینستا انقد کلیپ دیدم ک همه چی بلدم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ک همه چیو با تو تجربه کنهینی راضی بودی با چن تا دختر بوده باشه ولی باتجربه باشه؟😐😐تجربه ای ک ...

حقیقتا همیشه خودم یکیو میخاستم که گذشته اش پاک باشه اما الان واقعا نمیفهمم چکار کنم

حقیقتا همیشه خودم یکیو میخاستم که گذشته اش پاک باشه اما الان واقعا نمیفهمم چکار کنم

یعنی تو این همه سال حتی یبارم عاشق نشده یا از کسی خوشش نمومده؟

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

نمیدونم. شاید چون خودمم اولین بارمه

خودتون چندسالتونه؟

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

نمیدونم. شاید چون خودمم اولین بارمه

درکت نمیکنم 

همه دنبال پسرین که اهل زندگی باشه وهمه چی روبایه نفرتجربه کنه 

بنظرمن که طرف چیزی کم نداره 

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ! 
من یکی از معیارام بی تجربه بودنه اصلا پسری که با همه بوده زخم عاطفی داره خوبه؟

ببین الان دقیقا معیار خودمم همینه اما نمیدونم چرا دارم بهانه میارم، از اعتماد کردن میترسم

بنظرم ی جایی مشکلی داره نمیدونم حالا کمبود اعتماد ب نفسه از ازدواج می‌ترسی یا چی

ولی اگه همه چیزش خوبه از دس نده