2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باید کالری ای که الان دریافت میکنی و وزنت رو ثابت نگه داشته رو حساب کنی بعد واسه چاق شدن هم غذای بیشتری بخوری و هم آخر شبا بعد شام شیر خشک مصرف کنی اینطوری چاق میشی،اینکه غذات تغییری نکنه یا کم تر شه و بجاش شیر خشک بخوری تاثیر نداره،خودم یک ماه همین کارو کردم و واقعا وزنم بهتر شده بود و صورتم از لاغری دراومده بود آخرشبا بعد از کلی غذا تو طول روز شیر خشک میخوردم،ولی دوباره که رفتم دانشگاه و فرصت نمیکردم چیزی بخورم همش آب شد،الانم که شیرخشک سهمیه ای شده و راحت نمیشه گرفت فوقش درماه یه قوطی که خیلی کار راه بنداز نیست،پس به جاش این کارو کن،حجم غذا هاتو افزایش بده و تا جایی که میتونی غذا بخور و موقع هایی که نشستی و بیکاری خوراکیای کم حجم مثل تخمه و بادوم زمینی و عناب بذار دم دستت چون خیلی کالری داره من از اینم نتیجه گرفتم

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

خانوما قرص به هیچ وجه مصرف نکنید من خودم به شخصه تغذیه خوبی دارم صبحانه ناهار و شام رو خوب میخورم میان وعده هم استفاده میکنم چاق میشم که الان میخوام لاغرر کنم.

قرص گین اپ شنیده بودم خیلی خوبه بعد شنیدم باعث بی حس شدن معده میشه که هرچی غذا میخوری متوجه نیستی روی اعصاب هم اثر می‌زاره و بدتر از اون تپش قلب هم میاره از نظر شما من باید لاغر کنم یا نه الان عکس میزارم.

۱۶ سالمه و ۵۴ کیلو هستم 

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

شما باید کالری ای که الان دریافت میکنی و وزنت رو ثابت نگه داشته رو حساب کنی بعد واسه چاق شدن هم غذای ...

من اینو گرفتم گفتن واسه عضله و چاق شدن خوبه نظرتون چیه. و اینکه روزی چند بار بخورم؟

توصیشون روی سه بار بوده

من اینو گرفتم گفتن واسه عضله و چاق شدن خوبه نظرتون چیه. و اینکه روزی چند بار بخورم؟توصیشون روی سه با ...

من مصرف نکردم . من باشگاه که میرم ال ارژنین عضله سازی میخورم ورزش هم میکنم راضی هستم. غذامم خوبه 

بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):

من اینو گرفتم گفتن واسه عضله و چاق شدن خوبه نظرتون چیه. و اینکه روزی چند بار بخورم؟توصیشون روی سه با ...

تا حالا استفاده نکرم،اگه نوشته روزی سه بار همون خوبه،کنارش هم زیاد غذا بخورید حتما

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم