2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 41 پست

عزیزم این جوانه گندم وشیر خشک اصلا چاق نمیکنه یا بکنه یه مدت طولانی باید بخوری که یه ذره الکی تاثیر بزاره...قرص سیپروهپتادین خوبه...قرص سوپر فت فست که عالیه...قرص زینکم خوبه برای چاقی و زیبایی صورت...ژله درست کن صبح ناشتا بخور سه ماه یا بیشترم دوس داشتی بخور..ورزش صورت انجام بده برای چاقی صورتت..من حدود ده سال یا بیشتره قرص چاقی میخورم هیچ عوارضی هم نداشته برام...یکی دو ماه میخورم یه ماه نمیخورم اون یه ماه عرق کاسنی برای شستشویی کبد میخورم بعد دوباره قرص میخورم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانما میشه کمکم کنین ؟ من روز سوم پریودم یهو قفسه سینه م درد گرفت بعد تموم میشه میزنم قلبم دیشبم یهویی حس کردم قلبم چند ثانیه وایساده سنگین شده بود نفسم بالا نیومد میترسم باید چیکار کنم

منم ۲۳ سالمه قدم۱۶۰ وزنم بزوور ۴۸

هر کی میبینم میگ واای چ لاغر شدی منم در جواب نیگم لاغر بودم🫥انقدر همه چاقن همه چشما ب دیدن چاق عادت کرده 

خووم بدنمو دوست دارم اما مسخره کردن بقیه گاهی اذیت میکنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
منم ۲۳ سالمه قدم۱۶۰ وزنم بزوور ۴۸هر کی میبینم میگ واای چ لاغر شدی منم در جواب نیگم لاغر بودم🫥انقدر ...

دقیقا به منم میگن خیلی لاغری .و استخونی.

خودمم بدم میاد

۲۰۰هزار تومنه..شصت تاس ..برای یکماه

داروخانه ها دارن

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉