2777
2789
عنوان

پشیمانی

87 بازدید | 2 پست

سلام خانوما من نزدیک یه ساله ازدواج کردم و خیلی پشیمونم حتی همسرمم چند بار گفته ک از اینکه تورو گرفتم پشیمونم 

نمیدونم این زندگی ارزش داره ؟

یا اصلا درست میشه اگه صبر کنم؟؟

چندبار تو فکر خودکشی بودم ولی وقتی بخانوادم فکر کردم نتونستم و اینکه من از اول خانوادم موافق این ازدواج نبودن و من جلوی همه وایسادم گفتم مسولیت زندگیم هرچی که بشه باخودمه الان موندم چیکار کنم 

من خیلی دلم شکسته مخصوصا که همجوره پای این پسر وایسادم و الان میگه پشیمانم کاش نمیگرفتمت خیلی ناراحتم و همش کارم شده بغض و گریه

طلاق بگیرم برگردم؟

همسرم خیلی مهربونه ولی خیلی عصبانیه و همش زور میگه و فقط بلده دعوا و داد بزنه و عادی حرف زدنو بلد نیست 

و توی عصبانیتم دست بزن داره

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

تروخدا تاپیکمو پربازدید کنید نمیتونم لینکش رو بزارم برای بابام دعا کنید 😭😭😭

من محتاج دعای همتونم 😭 هر چند تا میتونید لطفا حمد و صلوات بگید

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

عزیزم فکر درست بکن.تابودحرف خودت بود که این پسره فقط وبس.الانم که فکر خودکشی.بخودت بیا.ضرر را ازهرجایی بگیری منفعت میشه.خیلی دختر پسرها بانظرخود ازدواج میکنن بعدکاربه طلاق میکشه.چیزعجیبی نیست مگرهرازدواجی بانظرخانواده انجام میشه صدرصدخوشبختی هست.بگوطلاق میخام این مرد قابل زندگی نیست.چندروز براخانوادت عجیبه بعدعادی میشه.خواهشن به این زندگی ادامه نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.