2777
2789
عنوان

در مورد کاربر توت فرنگی من

646 بازدید | 23 پست

کاربر که اسمش هست توت فرنگی من  ـ همیشه هم پربازدید میشه موافقین کاربریش رو بترکونیم ؟؟

آخه واقعا حرص آدمو در میاره اومد کلی تاپیک زد همه گفتن این خواستگارت به درد نمیخوره باز رفت با یارو عقد کرد حالا هر روز تاپیک نامزدم اینجوره خانوادش اونجورن و جاریم باسیاسته خوبه حالا جاریش ۲۱ سالشه چجوری میشه یه دختر ۲۱ ساله انقدررررر باسیاست باشه خودشم که همش یکسال ازش کوچیکتره اختلاف سنی زیادی ندارن که از پسش برنیاد یا دروغ میگه یا ما رو اسکل گرده ببخشیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم حساب نکنین کسایی ک رو مخن خودشون کنار میکشن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیشناسم به فرض هم بترکونین این همه سیم کارت مگه قحط اومده دوباره میاد 

بعدم این مدلی زیاده سال نود و چهار یا نود وپنج یه کاربر بود عاطی نمیدونم چی چی هرچی کل سایت حرص میخوردن میگفتن عقد نکن عروسی نکن گیر داده بود به یه ادم اشتباه حالا هی تاپیک میزنه خانوادش بهم سنگ پرت کردن فحش دادن خودش  فلان یکی دیگه راپونزل از دوران عقدش همه حرص میخوردن الان دیگه روماتیسم و مشکلات دیگه پیدا کرده از دست شوهرش یکی دیگه کاربر هانده صدتا کاربری داره هی همه گفتن طلاق نگیر روزی صدتا تاپیک میزد گرفت حالا روزی صدتا تاپیک میزنه شوهرم میخواد رجوع کنه تمام پست هاشم حدف میکنه  یا اون خانمه که نود بار عکس بینی شو گذاشته میگه بخاطر بینیم این پسره نمیاد منو بگیره قسم میده میگه راستشو بگین اینجا همینه هرکی زندگی خودشو داره زیاد نباید درگیر شد تازه اینا کاربرلی راستگوی سایت هستن اون دروغ گوها رو که ول کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

رو مخ منم هستت حس میکنم دروغ میگ مگه میشه اینهمه مشکل داشته باشن

بعد این همه هم ملت با دلسوزی راهنماییش میکنن دوباره میاد روز از نو روزی از نو . اونوقت ما یه تاپیک بزنیم یه سوال بپرسیم هیچکس نمیاد راهنمایی کنه

نمیشناسم به فرض هم بترکونین این همه سیم کارت مگه قحط اومده دوباره میاد بعدم این مدلی زیاده سال نود و ...

درست میگی . ولی همش میاد تو پربازدید آدم حرصش میگیره اونوقت ما یه سوال پرسیم هیچ کس نمیاد راهنمایی کنه