2777
2789
عنوان

ناخن یا شنیون بیاین لطفا

109 بازدید | 8 پست

خانوما 20 سالمه و دوسال پشت کنکورم نتونستم کاریو شروع کنم، گفتم برم لاین ناخن یا شینیون ی سریا میگن کار ناخن حرامه ی سریام میگن شنیون ب درد نمیخوره فقط ی عروسی چیزی باشه ک درآمد آنچنانیم نداره ی عده میگن ناخن اشباع شده بری هزینه کنی الکیه، واقعا باید چیکار کرد؟ شماها حرفه چیزی میتونید پیشنهاد بدین ک بتونم سراغش برم

خوشحال میشم تجربه هاتونو بعم بگید

تروخدا تاپیکمو پربازدید کنید نمیتونم لینکش رو بزارم برای بابام دعا کنید 😭😭😭

من محتاج دعای همتونم 😭 هر چند تا میتونید لطفا حمد و صلوات بگید

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی باید یه هنر حروم باشه؟؟؟نه عزیزم حروم نیست به این خرافات گوش نده ناخن مژه بازار خوبی داره

بخدا هرچی میگم هرکسی ی بهونه ای میاره یا میگن اشباع شده ب درد نمیخوره یا درآمد کمه حس پوچی میکنم ک هیچ حرفه شغلی ندارم 

ناخون همش باید گردنت کج باشه و نازک بزنی بخاطر پودر و...طراحیت خوب باشه و مشکلش برااینه ک میگن کسی ک میزاره دیگ غسلش قبول نیس

شنیون هم ب علاقه ات بستگی داره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)