2777
2789

من یکسال و نیم با پسری توی رابطه بودم و شرایط ازدواج نداشتیم و بالاخره با کلی تلاش اومد جلو و الان دو ماهه که عقد کردیم....الان احساس میکنم رابطمون گرمای دوران دوستی رو نداره!دلم واسه اون موقع تنگ شده...چطور رفتار کنم بنظرتون؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چن ساله تو رابطه ام و میگه میخواد و قصدش ازدواجه و میگه ی سال دیگه میاد البته منم شرایطشو ندارم الان. مشکلم اینه اون خیلیییی از من قشنگتره و از لحاظ مالی هم ک خیلی بهتر اصلا قابل قیاس نیست. دوس دارم ب پوستم برسم و عمل بینی و فیلر بزنم. 

مبارکهههه.

طبیعی هست چون اون موقع خیلی راحت در دسترس نبودین ذوق و شوق تون بیشتر بود و هیجانی تر ولی الان مدلش عوض شده عمیق تر میشه واقعی تر و سطح هیجانات کمتر میشه ولی شیرین تر از قبل هست حس مالکیت واقعی رو درک میکنین. 

خب مدت زیادیه باهمید توقع هیجان و صبح تا شب چت کردن اول رو نداشته باش

منم ۳ ساله تو رابطم هنوز عقد هم نکردیم ولی خب عادی شدیم برا همدیگه بااینکه خیلی همو دوس داریم

دانشجوی دکترای عمومی

مبارکهههه.طبیعی هست چون اون موقع خیلی راحت در دسترس نبودین ذوق و شوق تون بیشتر بود و هیجانی تر ولی ا ...

مرسی عزیزم ،،،،ولی خیلی نگرانم ازین حس جدید اصلا حالم خوب نیست ،، میترسم عادت بشم و بهم کم توجه بشه