2777
2789
عنوان

بیبی فیس بودن

160 بازدید | 15 پست

من۲۲،۲۳سالمه اماحداقل سه سالی بهم کمترمیخوره من این حالت ودوس ندارم،باعث میشه ت اجتماع منوکمترببینن وازشغل های خوب و موقعیت های اجتماعی خوب هم محروم میشم هرکسی منومیبینه اصلن باورنمیکنه این سنم باشه،بنظرتون چیکارکنم ک سنم ب چهره ام بخوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اما همه دنبال همینیم اعتماد به نفس داشته باشاما یکی تعریف می کرد بخاطر قدش هر جا میره فکر میکنن بچس ...

دقیقا منم خیلی اذیت میشم از این موضوع من ۲۵ سالمه اما قدم ۱۵۵ . با اینکه خانومانه لباس میپوشم (منظورم اینکه تیپم بیشتر رسمی هست ) و سعی میکنم رسمی و مودبانه صحبت کنم اما اگثرا فکر میکنن من یه بچه ای هستم که دلم میخواد ادای آدم بزرگا رو در بیارم !   

وایییی حالامن قدم۱۶۸امافیسم اصلن نمیخوره حس بدیه

درکت میکنم ولی خب چاره ای نیست نهایتا بتونی با لباس پوشیدن و مدل آرایش یه کم سنتو بیشتر نشون بدی .

البته نیازیم نیست که بخوای به همه خودتو ثابت کنی این یه ویژگی ای هست که خیلیا دوست دارن داشته باشن و ممکنه ازش محروم باشن ولی برای محیط کار میتونی رسمی بپوشی با کفشای رسمی و آرایش سنت رو بالاتر نشون بدی

اشکال نداره به جنبه های مثبتش فکر کن

دیگه کار خاصی از دستم ساخته نیست  یه امر ژنتیکیه . البته مامان و بابامم قداشون کوتاهه. مامانم ۱۵۸ بابام فک کنم ۱۶۸ ولی آبجیم نسبت به ما قد بلندتره ۱۶۴   اونو بیشتر جدی میگیرن  

درکت میکنم ولی خب چاره ای نیست نهایتا بتونی با لباس پوشیدن و مدل آرایش یه کم سنتو بیشتر نشون بدی .ال ...

ارع می دونی چیه من چهره ام نچرال هس تابحال کارخاصی روش انجام ندادموهامم رنگ نکردم شایدب این دلیل باشه