2777
2789
عنوان

عمل زیبایی شکم

93 بازدید | 8 پست

کیا لیپو ۳۶۰ درجه و ترنسفر پشت انجام دادند 

درد داره قابل تحمله یا نه پوست شل میشه یا نه 

کلا توضیح بدید ممنون میشم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۶۰ درجه یعنی چی؟

یعنی شکم پهلو پشت

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
خواهرشوهرم دوسال پیش انجام داد، الان چربی هاش برگشته و هیکلش خیلی بد فرم شده

وای یعنی بده

وای یعنی بده

این که کلی دردشم کشید

اما الان هیکلش خیلی بد شده، چربی ها بد فرم شده، اگر میخوای انجام بدی حتما باید ورزش و رژیمم رعایت کنی، ایشون بخاطر کارش ورزش نمیکنه، بخاطر همین فقط یکسال اول هیکلش قشنگ بود الان از قبلشم بدتر شده

این که کلی دردشم کشیداما الان هیکلش خیلی بد شده، چربی ها بد فرم شده، اگر میخوای انجام بدی حتما باید ...

ممنونم واقعا عزیزم خیلی لطف کردید