2821
2789
عنوان

دختر دایی

122 بازدید | 3 پست

بچه ها من یه دختر دایی دارم انگیلیس زندگی میکنن چندماه پیش اومد عروسیم با خودش یه پسررو اورد که از قضا گفتن دوست پسرش بود..من هیچ ارتباطی باهاش ندارم که بدونم کی بود.بعد هی زیاد شد بابا مامان خودش نبودن ولی دایی و مادر بزرگم اینا دیدن عصبی شدن گفتن حدعقل دوست پسرشو بر نمیداشت عروسی نمیاورد..حالا حرفا درومد که باهم خونه گرفتن ال کردن بل کردن خدا شاهده من نه قضاوتش کردم نه راجبش به کسی حرف زدم..تا چند وقت پیش یه دایی و زندایی دیگم از انگیلیس اومدن پدر مادر خودش نه...ایناهم تو عروسیم نبودن هی گفتن سارا (دختر داییم)دوست پسرشو اورده عروسی من گفتم نمیدونم من نمیشناسم هی گفت عکس پسررو نداری من هی گفتم نه ندارم..هی گفت تو پیجش سارا فالوش داره دیگه از اونجا نشون بده..منم گفتم حتما قصدشون جدیه که عروسی اورده و به همه نشون داده پسره تو فیلمم عروسی هم هست گفتم مشکل نداره حتما کسی پسررو‌ ببینه از تو پیجش یه عکس دور پسررو نشون دادم اصلا هم معلوم نبود ...اینو رفتن هزارتا روش گذاشتن به دختر دایی و زنداییم گفتن من اصلا نمیدونستم همچین ادمایین ..دختر داییم بدون اینکه حرفی بزنه اومده منو انفالو کرده..شوهرمم حرصم میده میگه تو‌ مقصری نباید نشون میدادی..بنظر شما من مقصرم؟😕

تو که حرفی نزدی ، تا جایی که تونستس هم از دختر داییت دفاع کردی

اون دو نفر در هرصورت یه دروغی میبافتن میگفتن تو فکرش نرو.

این حرفا هم یمدت سر زبوناست بعدش همه یادشون میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو که حرفی نزدی ، تا جایی که تونستس هم از دختر داییت دفاع کردیاون دو نفر در هرصورت یه دروغی میبافتن ...

نه خدا شاهده ..عکسم نشون دادم گفتم مخفی نیست جلو‌ این همه ادم اورده طرف و‌زنده دیدن..وگرنه اصلا نشون نمیدادم

مرسی عزیزم