2821
2789
عنوان

شک بارداری

106 بازدید | 6 پست

من همیشه پ نامنظم داشتم.ومتاسفانه چکاپ وسونوهام بی مشکل نبوده.اگرشنبه مثبت باشه معجزه اس بخدا.فقط یجاخوندم،کیست یاتومورخاص وناتعادلی هورمون هم باعث بالابودن بتامیشه،آره،؟من 1 فروردین بااستفاده قرص دوفامد پ شدم.بعداردیبهشت جلوگیری طبیعی  نداشتم وپ نشدم.بعدباز30 خردادپریودشدم البته بادردخیلی کم وفقط چندقطره داخل لباس زیربود،نواراستفاده کردم چندلک کم تادوسه روزآمدوتمام.من همیشه پربود پ .بعدبازجلوگیری نداشتم،بازاز20تیرعلائم پ داشتم وبجای 30بادوروز تاخیر2مرداد پ شدم،اابته ایندفعه ازدفعه قبل لکه هاکمتربودودرنوارفقط چندقطره بووچندروزبعدقطع شد.اماازهمون20حالت تهوع،خواب زیاد،تکررادرار،تشنگی زیاد،دلشوره وپرخاشگری زیادوسوزش معده وتغییراندازه پستان،ودردشدیدشکم وتیرکشیدن زیرشکم وحالت کشیدگی ازناف تاپایین شکمم اززیرپوست دارم.تخمدانهام به شدت دردداشت والان چندروزیکم کم شده.کمردردودل دردم اماکم نشده وفقط دلم میخوادبخوابم.توتخمدانهاوشکمم هم انگاریه چی میترکه مثل ترکیدن دونه اسپندیااسپندیا ترکیدن حباب .لاغرهم شدم،به صداوبوهاهم حساس شدم.پوستمم سبزه شده.سه باربی بی چک منفی شد،تااینکه رفتم آزمایش دادم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من این ماه تمام این علاعم و داشتم و پری شدم ایشالله شما بارداری باشی و این پری کم و بدون درد من یه مدت اینجوری شدم سیکلمم شد ۲۳ روزه و انقد پری کم بود نوار نمیزاشتم فقط تو دسشویی چند قطره میومد بعد رفتم سنو واژینال متاسفانه پلی کیسیک شده بودم شما هم پیگیری کن 

چند روزه لکه بینی و رگه های قهوه ایو دل درد پریودی دارم اما مطمین نیستم لانه گزینی باشه اخه ۴ روز بع ...

احتمالش زیاده که لانه گزینی باشه دقیق یه هفته تا ده روز بعدش بی بی بزن مشخص میشه اگه باشه

من فردامشخص میشه آزمایش دادم،اماواسه جوابش استرس دارم.منفی باشه یامثبت بهرحال نگران میشم،چون این مدت زیادگریه کردم.منم مثل این دوستمون رگه دیدم توادراوهمینطورلکه های قهوه ای،دکترآزمایشگاه گفت الان به بی بی چکهااعتمادی نی،شایدعمداخراب کردنشون که مردم همش دکتروآزمایش برن