2777
2789
عنوان

شانس من حیف شد

191 بازدید | 15 پست

استوریا رو نمیبینه عمدا.

سین هم دیر میکنه یا سین میکنه جواب نمیده وقتی ریپلی میکنم یا پست میفرستم پستای ک یفهمه دوسشدارم..

چند بار گفتم کارت زشته باز سین کرد ج نداد بعد گفت درگیرم..

مگه میشه ادم اینجور تغییر کنه اولش خوب بود تا اینکه چند بار گفت بیا بیرون ببینمت و حرف بزنیم من نرفتم.. اولش میگعت خوشم میاد و خانوادتم میشناسم برای شناخت میخوام و..یبار دیده بود منو.. قبل اشنایی  اتفاقی

(آشنایی مجازی)

یهو چرا اخه ایننوری..

جواب ننبده و اینکارا ینی دیگ نمخواد؟ ‌۰ بهش گفتم گفت ن من باهات هستم..

چشه پس، چرا طاقت نیاورد ، چند باری گفت ببینمت بیا دو دقیقه ببینمت تا در خونمون اومد.. گفتم نمتونم  هوننون شلوغه و..

الان دیگه محل نمیده ،میگ سرم شلوعه ، چجوری سرش شلوعه ، میتونه بعدش توصیح بده حداقل ،  چون استوریاشو میزاره ، استوریا منم سین نمکنه 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
رها کن فقط

😢خیلی سخت

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولش کن بابا دور ورداشته بش بگو همون دخترایی ب دردت میخورن ک تا ی پسری میگه بیا بیرون زودی دیت میذاره ...

اره 😕ماشین مدل بالا داره دختر مختر لابد میاد دورش

کیس جدید پیدا کرده هنوز مطمئن نیست بره

کیس جدید ک فک نکنم ولی دورش زیاد میان ، کار و شغل و اجتماعه ...  خانوادمو میشناسه ،  ..

اشناس..

اگ فقط،میبینه بیرون ام ریپلی میکنه کجای

😢خیلی سخت

هنوز اونقد ندیدیش سخت شد!!؟

ولش کن بابا این به درد نمیخوره

از این شاخه به اون شاخه تو ذاتشه

هر چی زودتر ولش کنی به نفعته

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

اره 😕ماشین مدل بالا داره دختر مختر لابد میاد دورش

اگه بودنتو ب کسی یادآوری کردی بدون که نمیخوادت نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی بزار اون بیاد سمتت دختر پا پیچ بشه پسرا فک میکنن چخبره چی دارن که بقیه نداره ت هم انفالوش کن بگو خواستگار دارم 😄

اگه خدا بخواد میشه 
اگه بودنتو ب کسی یادآوری کردی بدون که نمیخوادت نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی بزار اون بیاد سمتت دختر ...

😔خسته شدم 

کیس جدید ک فک نکنم ولی دورش زیاد میان ، کار و شغل و اجتماعه ... خانوادمو میشناسه ، ..اشناس..اگ فقط ...

همون کیس جدیده😕

ازدواج نکنی پس فردا بیای بگی‌ با یکی دو تا دیگه مچشو گرفتم 

آبیته گفتی این اونجوره ها

دیگه خوددانی😕😅

😔خسته شدم

وابسته نباش روحیه خودتو تقویت کن نترس از دستش بدی 

اونی ک میره ی جوری راهشو پیدا میکنه پسرا تو مجازی صرفا مشغول میشن و عاشق شدنشون فرق داره لطفا واقع بین باش آبجی بعدا اذیت میشیا عشق ی طرفه جایی نمیرسه

اگه خدا بخواد میشه 
وابسته نباش روحیه خودتو تقویت کن نترس از دستش بدی اونی ک میره ی جوری راهشو پیدا میکنه پسرا تو مجازی ...

مرسی،عزیزم😔

وابسته نباش روحیه خودتو تقویت کن نترس از دستش بدی اونی ک میره ی جوری راهشو پیدا میکنه پسرا تو مجازی ...

واااالا،  با ۲۰،۳۰ تا تو واقعین

تو مجازی دیگه خدا داند😕