ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قرص ویتا برای پریود شدن نیست که.من لکه بینی داشتم دکتر زنان اینو داد هیچ تاثیری هم نداشت دو دوره مصرف کردم دیگه قطع کردم.برای پریود نشدن باید سونو بشی تا طبق مشکلت دارو تجویز بشه.شاید کیست
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
قرص ویتا برای پریود شدن نیست که.من لکه بینی داشتم دکتر زنان اینو داد هیچ تاثیری هم نداشت دو دوره مصر ...
ی بار رفتم خدا نگذره از دکتره.بعد مدتی پریود شدم رفتم دکتر گفت دوفامد بخور منظم شه من این اشتباه خوردم دوبار پشت هم پریود شدم..زنگ زدم دکتر گفت قرص جلوگیری بخور قطع شه .قرص خوردن همانا لکه بینی مداوم همانا..دو ماه لکه بیتی داشتم رفتم دکتر دیگه مجسترول نوشت و مفنامیک ک لکه بینیم قطع شه.من دستکاه ای یودی هم داشتم.خوردم قطع نسد.لکه بیتی رو داشتم..تا دوباره رفتم گفت دیواره رحمت ضخیمه.دستکاه درآوردیم.تا ذستگاه دراوردیم لکع بینی رفت و پریود هم نشدم تا الان بیشتر از یکماه گذشته
بریز چهل قطره تو آبمیوه قبل پریود بخور حین پریود نخور کلا چند روز بخور بشی برای تنظیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
من الان چند ماه پریود نشدم بریزم بخورم سریع پریود میشم؟
اگه اولین باره میخوری آره ، زرد چوبه و آب هم بخور
من قرص گرفتم دیشب یدونه خوردم امروزم میخام دوتا قرص بخورم..حالت پریودی دارم لکه بینی هم گرفتم ولی هن ...
ویتاگنوس؟
من قطرش سریع تر جواب داده روم
من قرص گرفتم دیشب یدونه خوردم امروزم میخام دوتا قرص بخورم..حالت پریودی دارم لکه بینی هم گرفتم ولی هن ...
یه ذره بپر بپر کن زعفرون بخور زردچوبه بخور میشی