2777
2789

همسایه طبقه پایینمونه  . از این خانومایی هست که با داد و بیداد کارش رو پیش میبره . من مدیر ساختمون هستم . این خانم شارژش رو به موقع نمیده . هر وقت هم بهش میگم . میگه حالا مگه چقدره . حالا مگه چی شده . الان شارژ این ماه و ماه قبلش رو نداده . دیشبم مهمونی گرفته بود تا ساعت ۳ صبح جیغ و دست و سوت بود . دقیقا چجوری بهش این دو تا موضوع رو بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مدیر ساختمونش کنید خودش مجبور میشه رعایت کنه. یا شوهرت به شوهرش بگه.شما مدیر ساختمونید پس با ...

طبق قانون مستاجر نمیتونه مدیر ساختمون بشه . این خانوم خیلی بد دهنه ، بخاطر همین میترسم بهش زنگ بزنم 

طبق قانون مستاجر نمیتونه مدیر ساختمون بشه . این خانوم خیلی بد دهنه ، بخاطر همین میترسم بهش زنگ بزنم

یه جلسه بگیرید و اونجا مطرح کنید. اخه شوهرتون گفتن همسایه های دیگه صداتون را میشنوند، اونها هم مشکل دارند باهاش قطعا، پس موردی نداره. یا توی گروه مطرح کنید.

ولی باهاش از راهش وارد بشید، چون اگه باهاتون لج کنه بدتر میکنه.

خیلییی همسایه بد دهنِ پررو بده، انشاالله خدا نجاتتون بده، به صاحب خونش بگید سال دیگه بهش خونه اجاره نده

با خنده بگو آره عزیزم چیزی نیست پس پرداخت کن حالا مگه چقدره که نمیدی!

ببین مثلا ماهی ۱۰۰ یا ۱۵۰ میشه . ولی وقتی میگم پرداخت نکردید . یعنی انقدر بد جوابت  رو میده  که میمونی